preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

INSOMNIA

hector

aj mne su trapne.. najdi nieco podobne tomu prvemu videu nie chlapa ktory rozosmial zeny,ked chces byt zaujimavy..

tekvicka

ja si myslim ze to celkom pekne odtupnoval AdamKrt. ja osobne si myslim ze je prirodzene pre muzov aj zeny ze sa pozru. na tom nevidim nic zle, ved na to mame oci. ja sa pozriem za peknym muzom (aj ked ich zas tak moc neni) aj za peknou zenou, ale pozriem sa, nevytacam si hlavu ze si ju vylomim a nevypustam z ust priblble poznamky. a to je asi ten problem preco zenam vadi ze muzi sa pozeraju na ine zeny - lebo vela z nich neviem ci nema sudnost alebo ake je to spravne slovo :) nevadi ked sa pozru, ale neprimerane sa otacat a ocumovat, ked idu s partnerkou za ruku po meste, pripadne este prihodit nejaku nevhodnu poznamku napr. o tom ake ma ktora "dudy" (hlavne pokial partnerka ma prsia typu A minus)-to si myslim ze je to s cim maju zeny problem. proste ja tiez niekedy nechapem preco musi chlap ked je napr. v telke pekna herecka wawkat alebo dokonca popiskovat na nu a nemozu proste obdivovat potichu. ine je ked zhodnoti ze ma peknu postavu alebo zaujimave oci, proste inzm sposobom, ale niektore prejavy su proste voci partnerke nezdvorile, ale niektori muzi si to asi neuvedomuju. neviem ja sa pozriem ale nebudem pred partnerom hovorit trebars: tak od toho by som si nechala povedat (aj ked to uz je trochu extrem).

ele

presne tak, este sme zabudli na fakt ze existuju "od narodenia" promiskuitni jedinci, pre nich je to skor sport, adrenalin :))

Slobodna

hector jasné že by som reagovala ako väčšina žien vo videu a to tak, že by som sa rehotala. Ja si pokojne priznám, že je vo mne plne zdravého chtíču :-)