preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

ele

Adam ty vnimas svoju manzelku len pri milovani? A ked sa s nou rozpravas, tiez sa jej divas iba do rozkroku? To nie je fer ;)

ele

ved o tom hovorim aj ja Insomnia, ze ked je to povrchne, tak to laska s najvacsou istotou nebude. Este som nevidela milovat sa dvoch ludi len na zaklade ich vzhladu, mozno fyzicky.

ele

AdamKrt tak asi az tak jedno ti to nebude, ked sa vies zahrat na kozmeticku aj kadernicku, vies sa trafit do zenskeho ucesu? Nejde ti skor o to aby si usetril nejake "zbytocne" vydavky ;)

hector

No Adam aspon ze tak, si ma trochu ukludnil. Uz som zacinal mat pocit, ze tvojej komplexnej laske by neublizila ani ukrutna, dlhorocne dopestovavana dzungla na musli :-) a 20 cm chlpy z nosa a z usi :-) Kazdy sa musi o seba starat, aby sa partnerovi pacil. Je jasne, ze nic netreba prehanat.

AdamKrt

hector

Rozhodne pri milovani si vsimam a budem vsimat viac tie dolne partie, ci "vlasy", ako tie nadlebecne... :)

A ak narazas este na makeup - tak neni nic horsieho, ako narazit perami na nejku farbu, krem atd.

Kazdy sme clovek a nie nejaka zmachlena figurina. Nehovorim, ze to neni pekne, trochu sa upravit, ale netreba to zase prehanat, aby sa cloveku z toho stala modla...