Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
slobodna, len aby ti ta audinka potom nezacala hrdzaviet ;)
ano ele, presne tak :-) stačí sa previezť raz...no možno ešte raz :-)
hector :DDD
prevezies sa na Porshe a vratis sa ku svojej audinke? Okej?! :))
slobodna tvoje fantazie o porsche a audinke, ktoru vlastnis su celkom pekne :-) ale preber sa do reality, nasadni do stopatky a utekaj kupit do Tesca 2 kg hranoliek :-)
NO ja sa zas pri pohlade na niektore zeny absolutne necudujem ze sa musi pozriet za inou. Niekedy az obdivujem toho muza ze tu dotycnu lubi a sa mu pri nej dvihne, ked je nechutne neupravena, a kadernicku nevidela 2roky...ved naco sak kamoska ju striha... Nevravim, niesme dokonaly, ale upravit sa moze kazdy, ako mu pristane ci chudy ci tucny. Aj moj manzel obcas po mne ide a poslem ho k holicovi a nech zhodi trapne teplaky, ked nechce aby som len lezala a kukala do blba
ele ja som maximalne spokojná aj s audinkou ale na porsche by som sa previezla :-)to nemá so spokojnosťou nič spoločné
ele jasne, ja som velmi chytry cloviecik, ajked to niekomu nemusi tak pripadat :-)
AdamKrt pravda, taka k...a vela zerie :)
Ved to neberte vsetci tak vazne, nejde o nic. Nech sa kazdy pozera kam chce!!! Ked sa to niekomu nepaci tak nech nema vztah a onanuje doma sam :-)