preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

ksl

s tým sebavedomím nemáš celkom pravdu - človek sa musí v prvom rade mať rád sám a potom ho majú radi aj iný a ver mi, pre chlapa neexistuje len jediná žena - on má vždy najmenej dve - tú vyvolenú a svoju mamku... :)

nerieste

ODPOVEDE

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?

Rad by som upriamil pozornost na slovo MUSI... V prvom rade nemusi, nemusi to tolerovat a moze muzovi svojimi \"inteligentnymi pripomienkami\" typu co to robis, kam to zizas, co ti nestacim a tak liez na nervy, ale potom takyto vztah nema dlhu trvacnost (ak nie je muz somar). Takze jednoducho nemusi a hotovo, je to o vybere. Avsak nikdy nikto nedokaze a neexistuje taky muz, ktory sa nepozrie po druhej... Este raz nikde taky nie je a ani neexistuje. A tie, co si myslia, ze takeho maju, tak si vlastneho muza nepoznaju... To k prvej otazke. Muzi takisto musia prezivat vase vecne reci a rozpravanie sa o vsetkom moznom, co nie je podstatne, obchody, riesenie kamaratiek, klebety a neviem co este... kazdy ma to svoje (nie chyby)!

Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako to nazvat, ale vychadza to z vyvoja a z toho, aky je muz... Nebudem mudrovat, ze je to genetika, psychika alebo co... jednoducho to tak je a mozno nikdy nikto poriadne nezadefinuje to, preco to tak je... Berte to ako normalnu realitu, ked sa po nejakej obzrie, budte radi, ze sa len obzrel... A ruku na srdce, zeny, nepozerate sa po druhych? To je ako pytat sa 14 rocneho fagana ci nemasturbuje... jasne, ze nie, ale vieme, kde je pravda... Majte sa radi a nerieste somariny... toto fakt riesit netreba, i ked som k takejto teme uz napisal dost... !