preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

ele

ja hovorim skor o tom ked uz zacnu zanedbavat aj hygienu. A jasne ze sa moze stat ze sa "krasny" muz zamiluje do "skaredej", ale to len okolie ju vnima za skaredu, on v nej vidi svoju vyvolenu-najkrajsiu, existuje totiz aj vnutorna krasa, ktora casto predbehne tu povrchovu.

ksl

Niekto tu už spomenul, že ide hlavne o dostatok sebavedomia a ja s ním/ňou súhlasím... Myslím, že vzťah dvoch ľudí je nie o rovnocennosti ale hlavne o dopĺňaní - tzv. zámok a kľúč - vždy jeden má niečo čo tomu druhému chýba a naopak... Spolu potom tvoria jeden celok...

Reči typu - ona sa k nemu nehodí, lebo je tučná, neupravená a nenamachlená a pritom on vyzerá skvele, preboha kde dal oči - sú iba praobyčajnou závisťou zo strany pozorovateľa, pretože dotyčný robí všetko možné (chodí sa dať česať, maľuje sa alebo dre v posilovni)a aj tak hovno - výsledok nula, nemá partnera, alebo má, ale nie je s ním spokojný, pretože sa neustále musí porovnávať s ostatnými pármi ktoré stretne....

ele

Adam, ja som tu cely cas pisala o niecom inom, vidim, ze necitas medzi riadkami, mna nezaujimaju vlasy tvojej priatelky ci su kucerave alebo na jezka, bavili sme sa o tom ako sa niektore zeny zanedbavaju, prestanu sa starat o seba, priberaju na vahe, zarastaju, chodia neucesane s mastnymi vlasmi, neupravene obocie, nenalicene, ze sa necudujeme tym muzom potom ze sa obzeraju za inymi..

lost

Podla mna to je ako v loterii, ak clovek trafi JACKPOT, tak uz hrat nepotrebuje..
Ak clovek najde "tu pravu" alebo "toho praveho", teda JACKPOT, tak sa uz na ineho/inu pozerat nemusi a nebude :)

i ked... samozrejme, clovek strane a tak moze obkukovat po inych verziach, co su v mladsom vydani :D
ale to je samozrejme, uz len cisto intelektualna vec..

AdamKrt

ele:

naviac ja s ucesom mojej priatelky nemam problem. Ak by nechodila ku kadernicke, tak sa jej nadherne kuceravia vlasy. I kadernicka jej to povedala. Potom jej vlasy su, ako keby si urobila trvale. Ale vyzeraju tak prirodzene. Ona sa ich naopak snazi vyrovnavat.Takze i keby sa nestarala o uces, staci jej zastrihnut vlasty a tie jej kucerave kadere sa mi velmi pacia tak, ako su... :) Kadernicka to skor pokazi /i ked urobi pekny uces/, pretoze u nej si to necha vyrovnat...