Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
haha hector, zabil si :DDD presne si pochopil o com pisem ;)
Slobodna:
myslim to smrtelne vazne. Pre mna je dolezite, ci to ma malu spotrebu, ci je to spolahlive, minimalna udrzba, maximalny uzitok. Predsa auto ma sluzit mne a nie ja jemu... Mal som moznost previest sa i na silnej zavodnej motorke, ale to som tiez okaslal. Druhy raz ma chcel kamarat previest tiez na Porsche. Ale odmietol som. Uz raz som v nom sedel, takze sa neurazi a ze prejdem s bodu A do bodu B a vystupim, mi moze byt jedno. Naviac, co nieco take pritahuje zlodejov... Dakujem, ale neprosim.
Druhy kamarat mal nieco take, to uz bolo zaujimavejsie. V tom som sice nesiel, ale skor by som sa v tom odviezol, uz len z tej recesie. Mal prerobenu staru skodovku 110R, v takejto farbe....
i.pravda.sk
len prednu masku tam dal zo skody 1000 MB.
www.mino-art.cz
Motor tam dal z nejakej novsej masiny, silnejsi. Po spojeni to pripominalo Porsche :) Tak na tom by som sa uz radsej previezol, ako na skutocnom Porsche. Na niecom originalnom, co niekto vytvoril, upravil, vykutil. Ale nie preto, ze povozit sa, pofrajerit. Ale skor o ten zaujem, ako to funguje, ako a co urobil, ako to upravil...
Suma sumarum - nezaujima ma tak vzhlad, ako vnutro... :)
slobodna, alebo konecne najdes to, co si vzdy hladala, stane sa to zmyslom tvojho zivota a uz dalej nehladas
ele ale zasa si nefandi, ze si Ferrari :-) Ferrari som ja :-) ale dovolim ti mysliet si, ze si Lamborghiny :-)
Adam Krt ja som len vychadzala z toho, co si nizsie napisal, ze sa ti Ferrari paci ako auto, tak nechapem what´s go. Cista metafora iba, mne nemusis vysvetlovat aki su chlapi, s jednym zijem uz 9 rokov.
hmm ele, keď si splníš jeden sen ideš ďalej a stále vyššie a vyššie...takže po tom Ferrari musí automaticky prísť nejaké ďalšie, krajšie a lepšie
najlepsie je mat Ferrari u seba v garazi a po nicom lepsom uz netuzit, lebo ma to caka doma :)
fuuu Adam, také poschatko alebo jaguárik...nerúhaj sa! :-))