Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

INSOMNIA

AdamKrt

presne co tam po kadernictve..aj doma sa da ucesat..ja vobec nechodim mam dlhe vlasy a sama sa upravujem..a ano nema to byt o tej povrchnosti

hector

ele, ale jemu to vadit nebude, lebo jemu ide vraj iba o cistu lasku a rydzy cit :-) Len potom, ked sa mu brko nebude chciet pri nej postavit tak potom uvidi, ze dolezite su aj ine veci, ajked nie najdolezitejsie...

AdamKrt

ele:

no co, tak by som sa sam zahral na kadernika-kozmeticku s jej vlasmi i telom :)

Uz som priatelke povedal, ze nemam problem, viem ostrihat, keby chcela... :)

Pansky strih mam zmaknuty, i vlasy som jej pomahal farbit... :) Damsky strih by som zvladol tiez. Ked bola u kadernicky, dokladne som vsetko pozoroval, az bola kadernicka nervozna. Asi si myslela, ze konkurencia okukuje... :-D

Slobodna

hector, prosím ťa nebuď trápny :-)
neboj ele, budem zabehávať aj tú :-) ale pekne si to napísala, trafila si to presne 15:52, myslím, že to platí o väčšine mužov

AdamKrt

estel:

co ma krasa a zamilovanost spojene s kadernickou ? I keby milovana osoba nebola u kadernicky, co je na tom ? Ze kadernicka pekne niekoho ucese, staci sa vyspat a je po ucese ? Ze bez kadernicky nemozu fungovat vztahy...? :)