Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
ele Dnes 16:31:
pisal som, ze vnimam tie nadlebecne partie. Myslene to bolo skor od tvare dolu. Predsa ked sa clovek miluje, najprv si da napr. sprchu, tie vlasy su mokre, alebo ked sa lezi, ten uces moc nevynikne. Ani to neni nieco, ten uces, co by som vnimal nejak extra pri milovani... Pokial je uces v ramci normy, tak je to ok, nebudem sa tym trapit...
ach jaj niekto tu je suchoparny
hector Dnes 16:30:
ano, aj tam ju obcas upravujem. Ale nie preto, zeby potrebovala, ale pre radost...
ele radsej nie, lebo ona by sa mi potom chcela nejako pomstit a to ja nechcem :-)
bohvie, co by ju napadlo :-)
Adam, to bol len vtip, frk.. reakcia na to co si napisal predtym, ze ked sa s nou milujes, aj tak ju vnimas len v rozkroku, ci nieco take. Si chytry teda ..
Adam to preto, lebo si pisal, ze ty si vsimas najma tie spodne partie a nie tie nadlebecne :-) Tak to ale musi mat potom tvoja priatelka velmi peknu muslu, aj tu jej upravujes ty ?
hector, tak ju daj dole pocas spanku ;)
Adam, tak ale zalezi ti na tom aby nevyzerala ako Yety, to nie je o nezavislosti...
ele Dnes 16:22:
to co su za "dedukcie" ? :) S partnerkou sa rozpravam normalne. Ale nerobim nikdy tragediu z toho, ak neni tip top...
Ja sa tiez striham sam doma. Kupil som si kvalitny strojcek na strihanie vlasov a striham sa nakratko (nie vsak dohola). Ved ja by som tiez priatelku ostrihal :-) Navrhol som jej strih na jezka, ale odmietla a ja stale dumam, ze preco :-)
ele:
rad robim vselico a nemusi to suvisiet len s tym, ze che clovek usetrit. Ked si to clovek vie nieco urobit sam, tak moze ist hocikedy, hocikde a nebyt zavisly na nejakom druhom, termine, peniazoch atd...
Rad som nezavisly...