Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
mojho muza ide od nervov roztrhnut ked ideme po meste a po mne cumi chlap co ma vedla seba svoju zensku, zevraj to je idiot, ja s nim suhlasim ;)
Ak ide chlap po ulici sám a pozrie sa za inou ženskou a ja jeho priateľka, to nevidím tak neviem nevadí mi to, ale ja som na začiatku diskusie písala, že mi vadí, keď ide so mnou a sa otáča. Dobre, keď je to už tak a nemáme to riešiť, tak ja sa tiež občas pozriem, to nepopieram, ale nie okato, aby to videl. Zatiaľ čo vy chlapi, je úplne bežné, že pred svojou priateľkou niekedy s kamošom doslova riešite, že aké máte v robote fajné baby, ktoré by ste pretiahli. (pochopiteľne, ľúbite a neurobíte to), ale nech mi teraz vysvetlí akýkoľvek chlap, či aj toto je normálne? Proste mne to vadí a bodka. Také veci sa riešia vtedy, keď tam partnerka nie je, keď vám to už tak chýba rozoberať. Našťastie ja som až na takého prehnaného nenatrafila, ale nikdy neviem, kedy príde čas aj na mńa...
Pokiaľ je chlap s partnerkou a on sa okato po každej pozerá a nebodaj ich komentuje, tak to je od neho minimálne netaktické.
BJ - vyborne si to napisal... taka je pravda... absolutny suhlas!
nerieste ... dobry nazor.
odpovedam ... Niesme zvieratka, aby sme sa nevedeli ovladat. Fakt? Bytost, ktora sa nedokaze ovladat, je hned zvieratko. Dokazes sa ovladat, a kupit v obchode len to, co potrebujes? Dokazes chodit okolo vykladov a nepozerat sa do nich? Dokazes chodit okolo cokolady polozenej na stole a nemysliet na nu, ze si ju das? 2 tyzdne? Mesiac? Dva?
Zeny... dokazete ist okolo lesklej plochy a nepozriet sa do nej, ako vyzerate? Naco tam vytacate krky! Nerobte to! Chcete muza, ktory by vas za to buzeroval, alebo ktory by to neriesil? Rovnako teda nehovorte, kam ma vas muz krk vyracat, ked to robi z reflexu, a radsej rieste, nakolko vas miluje a nakolko milujete vy je ho. Ak vas vytacanie krku sere, tak mate problem. Ale ten problem mate VY, nie vas muz, takze rieste svoj problem.
necitala som si celu diskusiu, ale aj mne prekaza, ked sa priatel obzera za inymi zenami a este ma s nimi nahlas porovnava...
nie sme zvieratka, aby sme sa nevedeli ovladat. Pre mna je moj priatel jediny a nenapadlo by ma ho s inymi porovnavat. Pride mi to ponizujuce. Je mi jasne, ze mnohi to tu vnimate inak, ale ja pre toto nenajdem pochopenie. Nepaci sa mi to, neakceptujem to, ale sceny robit pre to nebudem....
Ele
super si ma pochopila
Adam
aj ked ti ele dostatocne vysvetlila dodam k tvojmu,ze milovanie predchadza sprcha, tak pred tym musi byt tuzba a tuzi sa po niecom sexi...
Nerieste
100% suhlasim,ze zena ktora partnera otravuje hlupimy poznamkami kam sa pozeras a ci ti nestacim, len sposobi ze ho tak dozerie, ze od nej zacne utekat.Radsej by mala venovat energiu tomu aby ho ziskala prijemnym spravanim a vzhladom. Buzerovanim dosihne pravy opak
Prestavka
chces aby sa k tejto teme vyjadril psycholog a odbornik.Pritom pises, ze odbornej literatury mas nacitanej dost, takze to znamena zedobre poznas odborne nazory k tejto teme. Lenze sa ti nepacia a nepacia sa ti ani nase lebo nepritakavaju tomu tvojmu. Pretoze ty nepripustis ze sa mylis a nehladas skutocnu pomoc, odporucam znenit znenie tvojho prispevku :na nie Radaby som poznala odbornu odpoved. Ale na:Piste mi odbornici ktory mate iny nazor ako vsetky odborne knihy
lost trafil klinec po hlave :)
Dobry den,
ak sa k tejto teme dostane aj nejaky psycholog, poprosim o vyjadrenie.
Lebo myslim, ze nie som jedina, ktora by rada poznala odbornu odpoved.
Ale prosim ziadne odpovede typu...muzi to maju v genoch. Takych som sa nacitala uz aj v odbornej literature dost.
Dakujem
PS: Dakujem za vsetky prispevky aj tym, ktori si z tejto diskusie spravili "svoju sukromnu party"...pripadne niekoho urazili
Nikomu nazor neberiem.
Dovidenia
Zeny maju malo prace, tak musia riesit vselijake koko.iny. Pozeraju uplne vsade a vsimaju si uplne vsetko, tak tu teraz nepiste, ze mate oci len pre jedneho. Preco , zeny nedokazu pouzivat jazyk na dorozumievanie a nie na nedorozumievanie?