preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

hector

nerieste, nie nepochopil si to. Myslim, ze pre ele su idioti iba taki muzi, ktori nedokazu ovladat svoje pudy, nemaju sposoby a spravaju sa tak nevhodne, ze to ublizuje ludom v ich okoli, najma partnerke, ktora sa tomu iba smutne prizera, lebo ma take hovado za partnera/manzela. A potom narieka na fore a tvrdi, ze vsetci muzi su rovnaki.

nerieste

inak chlapi, pre ele su evidentne vsetci chlapi, co sa pozru po inych nezaväzne na ulici - IDIOTI, dakujeme pekne...

ele

hector:)
Ja hovorim o slintavom pohlade, ked mu ide krk vytocit, aby si ju premeral aj zo zadu, nie ked na nu iba hodi zrak. Tak ale pre kazdeho je nieco ine normalne.

hector

A tie opacne, vieme ktore, nech dalej snivaju o svojom princovi. Nakoniec budu spokojne aj s chlapom s obkvickanym tielkom, leziacim a prdiacim na gauci a vykrikujucim "Bozenka prines mi píívo :-)

nerieste

ele - som muz, to si nevedela? necitala si moj prispevok dole? a prave preto hovorim, ze poznam chlapov, nie som zena... a samozrejme ze nie sme vsetci rovnaki, ale v tomto sme... takze detailnejsie: VSETCI SA POZERAJU, KAZDY JEDEN MUZ A V TOMTO SME ROVNAKI A TO PLATI CI PRE 16 ROCNEHO FAGANA ALEBO 40 ROCNEHO UZ DOSPELEHO MUZA, KTORY MA MANZELKU A PRAVIDELNY SEX... POZRIE SA A BUDE SA POZERAT, CI TO VIDIS ALEBO NIE... TO JE VIAC NEZ ISTE, KAZDY CHLAP TI TO POTVRDI, AK JE UPRIMNY, INAK JE KLAMAR... V podstate vsak nejde o to, ci pozera alebo nie... ide len o to, co chce robit, ak nic, tak je to fajn... A pevne verim, ze i po zene ked sa nejaky chlap obzrie, tak je rada, lebo si pomysli aka je atraktivna a ze sa paci... Zeny sa vzdy chceli pacit... Robite z komara somara. Samozrejme, ze ty mozes "dokazat" ze Tvoj muz sa neobzera :-) Vstavaj uz z toho sna... a to ze sa pozrie neznamena nic zle... snad sa neruca svet... A uz vidim Teba ako sa nikdy nepozries po peknom chlapovi alebo hercovi, prip. na ulici po nejakom "mäsku" ako sa hovori!!! Ruku trosku na srdce :D

ksl

BJ a nerieste majú pravdu, je to tak. Táto téma nemá zmysel, je to v štýle - poďme sa baviť o nesmrteľnosti chrústa... A ešte ktosi sem napísal jednu podstatnú vec a to, že nikto, ale naozaj NIKTO NEMUSÍ tolerovať to, čo nechce alebo sa mu nepáči!!!!

hector

ele prst hore pre teba. Si fajn zenska. Tvoj chlap ma velke stastie. Myslim to uprimne, ziadnu ironiu v tom nehladaj.

ele

nerieste.. jasne ty ho poznas osobne, preto ze ty si v zivote mala "stastie" len na idiotov, tak vsetkych hadzes do jedneho vreca. Vacsinou sa obzeraju muzi co maju meter aj patdesiat, maleho vtaka a oci pri sebe, co v zivote v rukach riadnu zensku nedrzali. Viem, som hnusna, ale je to tak..
Vies, zena nie je kus hovadzieho masia, ani cokolada, ci ina pamlska, je to ziva bytost, co si zasluzi uctive chovanie sa zo strany svojho muza, ak ty si to nezazila a hovoris ze vsetci muzi su rovnaki, tak mi ta je uprimne luto :( (teda ak si zena)

hector

Muzi su rozni, niektori sa iba nenepadne pozru a ini aj komentuju alebo okato slintaju. Vychadza mi, ze prestavka musi byt riadne zakomplexovana, ked riesi taketo prkotiny. Asi je spatna a preto sa jej nepaci, ked jej priatel pozera na krajsie, lebo keby mala svoje sebavedomie a vedela by, ze vonkajsia krasa nie je vsetko tak by ju take kraviny, ze sa niekto niekam pozrie vobec netrapili. To ze sa pozrie neznamena, ze uz ide mrdat, ale to si moze mysliet iba zena bez sebavedomia. Alebo sa prestavka a jej podobne zmozu iba na chlapa, ktory je vysloveny vidlak a nema zakladne zasady slusnosti a preto sa vkuse sprava ako nejake sproste hovado a ona potom automaticky usudzuje, ze vsetci muzi su rovnaki. Ale to iba preto, lebo este normalneho chlapa nespoznala a ani nespozna, ked sa bude takymito vecami zaoberat. Je ale otazne, ci si vobec normalneho chlapa taketo zeny zasluzia, lebo poznam aj take zeny, ktore su spatne, hlupe, pokrytecke, nemaju vzdelanie, sposoby ani slusnost, ale aj tak stale snivaju o Enrique Iglesiasovi :-), proste tuzia po princovi na bielom koni :-) Troska racionalneho uvazovania by nezaskodilo. Zeny taky chlap by si do vas s prepacenim ani spinavu topanku asi neutrel. Napisal som to trosku tvrdsie, lebo tak to v tejto chvili citim a nemienim si davat servitku pred klavesnicu :-) howgh :-)

nerieste

ele - len s nim suhlas, ved on robi to iste, to sa mozes vsadit... jedine ze by si sa na neho pozerala cely cas :-) a tomu neverim...