preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

ReginaPhalange

Len nehadzme vsetkym muzov do jedneho vreca. Nevravim, ze moj manzel sa nepozrie na inu zenu, ale nevyklbi si pri tom krk ;) Aj ja sa pozriem na pekneho muza, ked ide okolo a tiez sa "netrham" z manzeloveho objatia.
Viem ako ma miluje, a ze by ma za ziadnu inu nevymenil. Mozno poviete, ze som naivna, ale mam na haku,co si kto mysli. Ja som stastna...

hector

To mas tak...ked sa nemozu vyburit doma (mozno nemaju s kym) tak uz im potom zostava iba posedavat a slintavo ocumovat prdelky. Ukojeny chlap je krotky, ako baranok :-) a zvacsa vobec neciti potrebu ocumovat, lebo si fajnovo pravidelne uziva doma.

ele

vies hector, niektori muzi si to uvedomuju a pozerat sa je normalne, navyse ked stoji partnerka vedla teba, tak si to ani nemoze vsimnut, a keby aj co je na tom? Ale su muzi, pre ktorych jeto prirodzene, ze riesia cely den iba to, ako pojdu do Auparku, ze tam su krasne zeny, sadnu si na kavu a to je ich celodenna aktivita ze ocumuju zeny, pritom maju deti a manzelky, mala som takych spoluziakov a netajili sa tym.

hector

Ja ked idem sam tak sa slusne/decentne vzdy rad pozriem na krasnu zenu, ale nikdy by som si nedovolil nic komentovat. A ked idem s priatelkou tak sa tiez decentne/slusne pozriem, ale navyse tak, aby to partnerka nevidela (ale niekedy si to mozno vsimne). Ale isto by som sa neotacal a nevykrucal krk, to je vyslovene trapne a detinske. To by musela byt naozaj zenska, z ktorej by mi spadla sanka na zem a zostal by som obareny :-) vtedy by som asi cumel jak puk :-)

hector

Ta posledna veta bola myslena tak, ze nie ele, ale taka zena (prestavka a spol), ktora ma za partnera asi hovado, ktore sa nevie ovladat a nema sposoby potom narieka na forach a tvrdi, ze vsetci muzi su rovnaki. To len, aby nedoslo k nejakemu omylu.

ele

haha mna nedostanes do uzkych, neviem o co ti ide, ale evidentne vsetky moje slova prisposobujes svojej replike ;) Dobreeee