Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

sa.zana

No lucka solakava si inac v poriadku? Vies si predstavit problem s nadmernym ochlpenim? Vies si predstavit holenie ked mas potom zapalene korienky? Vies si predstavit bolest pri depilacii? Vies si predstavit kolko penazi potrebujes na laser??? Inac odporucam jedine ten laser je to najspolahlivejsia metoda odstranovania chlpkov.

sillviaaa

lucia sulakova! no ty si fakt hnusná ženská. Mala by si sa tešiť že ty nemáš taký problém. Ani ja nemám našťastie, ale keď čítam tie príspevky, nenapadá ma tie dievčatá vysmievať. Aspoň raz by si to mala prežiť aké to je. Aspoň na jeden deň by si mala byť chlpatá ako opica a nie hladučká ako babätko, a možno by si pochopila ich pocity. Ale ty si asi povahovo taká. Prajem ti veľa chlpkov :-)ahoooj

anjelicek

deedee ja mam chlpy na krku,pri usiach,strasne tmave:-( ale zasa problem je v tom ze mi nikde nic nezistili.bola som aj u gynekologa,aj endokrinologa.vsetko je v poriadku.proste zacali len tak z nicoho nic.dostala som antikoncepciu,minervu,rasti mi menej chlpkov a plus k tomu chodim na laser,co mi tiez pomaha.

deedee

čaute. ja mam tento istý problém. ochlpenie všade. fuzy, brada, hrud, nohy, ruky , kríže...všetko...U endokrinologičky mi zistili velký počet mužských hormonov. chceli mi dať na to lieky, len sa bojim, že priberiem. má niekto s takýmito liekmi skúsenosť?

adkamila

Aj ja mám ten isty problém ako vy všetky..Mala som ochlpenie dost velké aj nad hornou perou a mám velké aj ne brde...Zistily mi vysoký mužský hormon,tak som začala užívat hormonálne tabletky MINERVA...Zmyzli mi chlpy nad perou,na bruch na prsiach,ale žial na brade mi zostali také istá,neviem či to postupne zmyzne,ale dost chlpov mi tie tabletky odstránili...A koli mužom sa netrápte..Ten praví vas bude chciet aj s chlpkami...

lucia sulakova

no co chlpatice? ja som hladucka ako babatko a opice ako vz som videla len na discovery a vo vybehu v zoo. ziletky nepoznate? netreba len nariekat. treba pachat aj hygienu. neverili by ste ale vsetko sa da oholit. hahahahahaha

ucitel

AHOJ Lenka p pre Teba je vhodná alternatíva navštívenie kozmetického centra laserom po viac zákrokoch prídeš k vytúženému výsledku nepoužívaj žiletky a vôbec nie depilátor... Koža na bruchu je veľmi citlivá preto sa Ti na nej spravia virážky veľa šťastia a aj vám ostatným......

jajka

Caute, povie mi niekto či je normálne, že mám ochlpenie aj na stehnách nielen na predkolení a čo je najhoršie aj na zadku, teda presnejšie povedané v okolí ritného otvoru.