Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

majda

ahojte no ja mam ten isty problem ale najviac ma trapi zadok ...vedel by niekto poradit ako si to otial odstranit ?? prosiim..:(

kiaa

robi sa to aj okolo pupka a aj okolo bradavie, to asi najcastejsie ...
elektrickou ihlou to je zdlhavejsie, pretoze kazdy jeden chlpok osobitne odstranit da namahu. takze skor na mensiu plochu ihla a je to urcite bolestivejsie. tak zacni uz teraz setrit na laser :)

cesnacka

a mate niekto skusenosti aj s elektrickou ihlou? pomaha to? kolko krat sa to musi opakovat? a kolko to stoji, lebo laser je strasne drahy, aj ked by som ovela radsej na ten.

kiaa

brčko mne ich odstranuju laserom GENTLE LASE. musis mat dlhsie chlpky ako som uz pisala. urcite to pomaha, chlpkov mam ovela menej, jemnejsie, takze teraz uz staci len sem tam prejst ziletkou a je to v pohode, ani ziadne cierne bodky mi nevidno, ale este aspon 2 krat pojdem.
chlpky ti odstrania od 18tky, ja som tiez musela cakat.

brčko

kiaa a akým laserom odstraňujú tebe ? vraj najlepší je diodóvý laser? koľkokrát si už bola, pomáha ? díky za odpoveď

Lily2727

laser je velmi ucinny.mojej sestre odstranovali nad hornou perou a je velmi spokojna...len to je dost financne narocne...malo by to pomoct aj na inych miestach.ale len na tmave chlpky.