Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

suzynka

cawte ja mam tiez vsade chlpky...no neviem ci... su moc vidiet abo co...nema mi kto poradit fnuk..:(neviem co mam robit....

dara17

To už tu fakt nič neexistuje ako pomôcť z týmto problémom...Laser príliš drahý a niekedy ani nezaberie, o liekoch žiadne informácie resp.určite ani na zabránenie ochlpenia neexistujú a antikoncepcia len troška to zmierni,no toľko má vedľajších účinkov a tiež to nie je lacná záležitosť. A pritom koľko dievčat má takýto problém,ktorý je dosť aj na psychiku a nič v 21.storočí sa s tým nedá robiť...No keby každá bola milionárka a mohla často na laser,ale inak sa s tým len zmieriť a tak žiť....

lajlatko

aj ja mam prave takyto problem... a nekonecne sa za to hanbim...som bola aj na laseri, ale chlpky v okoli pupka nezmizli :(( uz neviem, co mam robit...to je moj celozivotny stres...viem, ze su aj horsie veci, ale toto :(( DEPKA

anonim

ja mam tiez velky problem s ochlpenim ale ja to mam strasne moc a citala som ze dokial je zena vo vyvoji tak sa tto nemoze odtranovat laserom teda trvalo ale ved s tym sa neda zit!!!tak co mam robit

sabrinka

Ahoj Lenka,
radim navstivit endokrinologickeho lekara, az potom to riesit ako kozmeticky problem. Moze ist totiz o hormonalnu poruchu..a nehanbi sa za to, ako vidis viac zien ma s tym problem. No, riesia to len epilaciou, co je na skodu. Treba najskor vylucit hormonalnu poruchu., pa

lenka p

Zdravim. Citim sa trosku blbo povedat ze aj ja mam ten problem. S nikym o tom nerozpravam aj ked ma to velmi trapi. Jediny kto o tom vie je moj priatel. Velmi ma podporuje a kedze vie ze mi ochlpenie velmi vadi, zhana pre mna informacie o moznosti trvaleho odstranenia. Ja vsak nemam problemy len z ochlpenim, no tiez z vyrazkami. Je to v takej miere ze si brucho zakryvam stale pretoze nechcu zmiznut a vyzera to strasne. Vie mi niekto povedat co sa s tym da robit? Kedysi som si ho holila no presla som na depilacny strojcek.

bubo11

Nechcem nikoho odradovat, no ked sa rozhodnete pre laser, necakajte, ze to bude hned tip top. Ja som laserove odstranovanie chlpkov uz skusala asi pred 3 rokmi. No chlpky mam znova. Mozno bolo potrebne absolvovat viac osetreni (ja som vtedy mala asi 7 - 8, v tom case som si nemohla dovolit viac). Skusala som aj ihlu. Momentalne sa len odfarbujem, no obcas premyslam, co zasa vyskusam... No a potom si uvedomim, ze cloveka mozu stretnut aj horsie starosti ako fuzy pod nosom! No nie? :o)