Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

aveeva

Ahojte, nema z vas nahodou niekto skusenost s SKIN LINE, na chplky?? vraj je to lepsie oproti laseru pretoze chlpky mozu byt aj svetlejsie..hmm??

melinka

monicka13131 je to sice pekna predstva ale mne to nefunguje pijem viac ako 2 pohare denne tohto caju a nic z toho ziadne zmeny extra som nespozorovala

monicka1313

Nedávno som niekde čítala zaujímavý článoček. Trošku sa s vami podelím...

Ochlpenie na tvári, hlavne pod nosom, ale tiež okolo bradaviek a na bruchu spôsobuje komplexy miliónom žien na svete. Väčšinou chĺpky rastú ľuďom, ktorý majú v tele vysokú hladinu mužských pohlavných hormónov .

Tureckí lekári v jednej štúdii zistili, že dve šálky mätového čaju denne môžu znížiť účinok hormónu a obmedziť rast chĺpkov. Je to celkom slušná prírodná alternatíva voči hormonálnym preparátom, čo poviete...
Mätový čaj by mohol pomôcť aj ženám, ktorým je "proti srsti" bolestivé odstraňovanie chĺpkov alebo nemajú "prašule" na laserové odstránenie tohto problému.
Kto sa dá na liečbu čajom pozor, po prerušení konzumácie mätového čaju sa rast ochlpenia obnoví.

melinka

penky den ,chcem sa vas opytat ci niekto nemate skusenosti s pouzivanim kremu KALO na odstranenie ochlpenia?Alebo co si o tom myslite www.helbor.sk .Alebo ci nieco nefunguje prirodne tie lusky z bobu stava zo sliviek alebo nieco??dakujem za odpoved

zdenkafrfr

Asi ti najlepsie poradi pisatel pod nickom jolavs88 ktory odpovedal aj pani v prispevku "tretia bradavka" zrejme je odbornik na zenske prsia a ich anomalie.Kreten.

simoncaaaaa

ja mam 16 a podobny problem. trapia ma hlavne chlpate ruky a chlpy okolo bradaviek :( trochu mam aj tmavsie fuziky..bojim sa ze sa to este zhorsi :(

brčko

čaute,nemá niekto skúsenosti s krémom,alebo sprejom na odstránenie chlpkov pod názvom"KALO",som to niekde objavila.Poradte!