Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

aduliena

Ahoj Marily, pokiaľ ja viem, chĺpky z bradavíc sa nemajú vytrhávať...Bola si už u kožnej? Možno by bolo lepšie, keby si si tú bradavičku dala odstrániť a bolo by po probléme. Ja som si tiež dala jednu preč a je to oveľa lepšie. Poraď sa s lekárom.

baby

Ahojte neviete mi poradit, kde kupit 6 % emulzny peroxid a k tomu melirovaci prasok na odfarbovanie ochlpenia,v lekarni mi dali len technicky, ten neucinkuje, a v drogerii maju od 10 % vyssie
:), prihodte aj skusenost s kolkopercentnym emulznym peroxidom, si chlpky odfarbujete,

marily

ahojte tak ja nastastie az taky velky problem z ochlpenim nemam, holim sa pravidelne kazdy druhy den lebo je to asi normalne ze chlpky v podpazusi, na nohach a v bikinovej oblasti rastu. ale verim vam ze existuje aj ine extremne ochlpenie ako je normalne ochlpenie. V com ja mam taky problem je ze nad hornou perou v kutiku mam jednu bradavicku s ktorej mi vyrastaju par (5-6) tmavych tvrdych chlpkov. Vie my niekto poradit ako sa toho zbavit? nejde mi ani tak o tu bradavicku ako o tie hnusne cierne tvrde chlpy. Ja si to momentalne robim asi tak ze si ich vytrhavam s pinzetou. Uplne vsetky si ich s pinzetov povytahujem, neviem ci je to vsak spravne. Bojim sa aby mi z toho nevznikla nejaka vazna kozna choroba. Poradte ak mozete

kejtlin

prosim vas vedeli by ste mi poradit nejaky pripravok na zosvetlenie alebo uplne odfarbenie chlpkov, hlavne v oblasti bruska? diiky moc

b.

Jednoznacne laser....mam s tym osobnu skusenost a ma 100 % ucinnost treba len dodrziavat intervaly v ktorych na osetrenie treba chodit. Ano boli to, ale co zena nespravi pre krasu vsak :O)a je to aj trosku drahe ale naozaj sa to vyplati.

baby

mometalne sa len chystam za mojim gyn. aby mi predpisal, ale mam na vyber z Chloe , Diane 35 a minervy, viem ze u vela zien to zabera, pokial je to hormonalneho razu a nie genetika

baby

ahojte holky
uz dlhsie sledujem tuto temu a chcem sa efektivne zbvavit ochlpenia, nakoniec som sa rozhodla kombinacia HAk, a orientalna depilacie, pritom skusam kupele v praslicke , caj z prhlavy i z maty, uvidime co to spravi

topinka

Caute, mna trapi presne to iste a neviem co mam robit. Najlepsie je ze moja mama si mysli ze to nic nie je. Bola som na laserovom odstranovani chlpkov nad hornou perou, ale len raz, lebo som odisla do usa, takze som nemohla pokracovat. Inac ten laser ma dost bolel, ale chlpky zmizli na taky mesiac, no potom sa objavili tmavsie a hustejsie - ked sa vratim, pojdem znovu, len to dost stoji, a ja nemam tisice na laser. A to moja horna opera vobec nie je moj najvacsi problem - cele nohy, bikiny bruho brada a bradavky.. no neviem ako v lete pojdem do plaviek. Teraz som tu citala o tej pene ze UHA, no neviem ci s tym ma niekto skuenosti. Lebo uz ma to nebavi si kazdy den holit cele nohy, a to nevravim o tom bruchu a zadku aaaaa to mi aj tak uz vecer trochu vidno.. pls pomozte kto viete