Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

saskja

poradte mi..rastu mi chlpky v okoli bradaviek nad perou..tiez tvrde chlpky na nohach..a za posledne 2 mesiace som spozorovala zopar tmavsich chlpkov aj na hrudi nebola som s tym este u lekara..nemam na to odvahu...poradte mi prosiim

ludmila

JEAN!!Prosim ta ako casto si si to potierala??A na chlpky?alebo si si chlpky najskor odstranila??

a neviem kto tu pisala o bobe,,ale chcem sa spytat ci ci musi byt cerstvy??nestaci ked ho namocime podobne ako tie slivky??

ludmila

neviete kolko stoji odstranovanie pomocou elktrolyzy v okoli bradaviek a medzi prsiami??ked mam 17,,to asi poistovna nepreplaca nic sak?dakujem
Nema niekto skusenosti s odstranovanim podla liecivych rastlin alebo podobnych metod??Pocula som o o stave z lastovicnika,ale mne to nepomohlo,alebo o bobe ale to som neskusala,,pretoze som pocula ze musi byt cerstvy ale kde ho zozeniem to fakt netusim,,

nešťastná

Baby aj ja mám taký problém...mám 20r a chlpky po celom tele...:-(Je to fakt dosť traumatizujúce preto to často holím a epilujem. Zistili mi vysoký muž.hormón a gynekologička mi nasadila antikoncepciu CHLOE(vraj je presne taká istá ako Diane35 len stojí o 500SK menej), ale to je jedno, len si želám jedno-aby mi ochlpenie aspoň trocha ustúpilo a niekedy v budúcnosti by som skúsila aj laser.Má už niekto skúsenosti s touto antikoncepciou na chlpky a s laserom lebo je veľmi drahý a neviem či to nebudú zbytočne vyhodené peniaze?! Prosím ak viete poradte mi.Ďakujem

zandra

Adkamila, to fakt ti tak pomohla henta antikoncepcia??? Ja mám teraz yasminelle, ktoré nezadržiavaju vodu, lebo z predchádzajúcich som pribrala. To fakt ti tak zmizlo? No svitla mi nádej po tvojom príspevku. Ako holiť to všetko nema cenu..narastie ich ešte viacej a s tvrdšími korienkami...Mysella som si, že som jedina na svete. Tieto ostatné príspevky ma velmi podporili. Asi si idem dať zmeniť HAK. Dakujem všetkým za príspevky.

marcel223

Lucia sulakova...ty debil. Ty sa chod schovat niekam. V buducom živote budeš mať opičí syndrom dufam, ti ho prajem z celého srdca. Dufam, že taku kravu jak si ty v živote nestretnem....Ja byť tvoja mater tak sa za teba hambím ty chudera.

kali

mm,niesi moc chuda?pretoze ked napriklad dievca moc schudne vsetko sa v tele vzburi a telo zacne chlpatiet na miestach de by teda nemali byt.a chlpky zviknu byt aj tmave,ja mam s tymto problem ale riesim to ziletkami-ruky,nohy.chlpky z brucha trham pinzetou.je to sice dost neprijemne ale po case si koza zvykne a teraz uz je to vpohode.aj ked sa nedaju odstranit vsetky ale lepsie ako predtym.