Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
to lencok1
v za mozes skusit dermapoint. kukni na ich stranku www.dermapoint.sk
stredisko
a poradte nejake strediko v ZA, dik
a este by som sa chcela popytat na ceny. lebo teraz su skoro vsade akcie, ale mna zaujimaju aj tie bezne ceny mimo akcie, kedze to treba viac krat opakovat. tak to nechcem potom lutovat
tak som sa rozhodla, ze asi pojdem na ten laser, lebo takto ma to uz nebavi. chcem si ich dat odstranit okolo bradaviek. nevedeli by ste mi preto poradit, ze kde v ba by bolo najlepsie ist?. lebo co pozeram na nete, tak vsade pisu, ze maju najlepsi laser. a tak sa neviem rozhodnut. nechcem sporit na 100sk a potom lutovat. rozmyslala som nad chirmedom, ulk alebo esthetic. este mozno aj premena- tam to stoji 800sk vraj. to by bolo najlepsie, ale aby aj ten laser bol taky kvalitny. tak mi napiste prosim niekto, kto sa vyzna
niektoré druhy HAK slúžia na zmiernenie ochĺpenia... napríklad Minerva
mam 15 a mam problemy s ochlpenim za neaky rok to bude este horsie prosim pomozte mi .. uz na hrudi mam chlpy
mimka...a ako si to odstranujes teraz ?? skusala si uz nieco ?? :(
majda, jedine trvale riesenie je odstranenie laserom. ja sa na neho odhodlava tak dlho, tiez ma trapia chlpky prave tam. ale musim nazbierat odvahu a peniazky a nieco s tym robit lebo mam z toho uz traumu :-/