Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
baby v pripade otazok sa mi ozvy na tento mail lily233@ayet.sk lebo nesludujem to tu ....
janula11 dakujem za dodatok hmmm .....ano melirovaci prasok normalny ako na vlasy :)
Ahojte. Chcela som dodat k tomu pouzitiu peroxidu, ze pred tym ako si to nanesiete na pokozku, natrite si ju bud mastnym kremom alebo kozmetickou vazelinou.Je to pre to, aby vas to nepodrazdilo. A to ako dlho si to nechate posobit na chlpky zalezi aj od toho ako silno ich mate pigmentovane. Vacsinou staci tych 10 min a niekedy aj 5. Je to individualne.
Ahojte,nikdy som to nikomu nepovedala...staršne mi padaju vlasy,už mi vydno kožu na temene normalnu lisinku mam iba to kryjem učesom,ale asi tri mesiace pozorujem,že mam chlpky nad perou..prosim poradte mi.. hambim sa.je nejaka antikoncepcia ktora by mi pomohla????? hormony mam v poriadku,už nevladzem.....
Lilinocka, myslis ze mozem pouzit 6% peroxid co mi namiesali v lekarni, a do toho kupit, len ten melirovaci prasok, ako na vlasy? lebo prasok dostat v drogerke vsade
lebo som predtym citala ze treba emulzny peroxid, dik za odpoved
ahojte kocky tak s tym peroxidom .....kupte si 6% peroxid vodika a este melirovaci prasok rozmiesajte v pomere 1:1 aj podla oka naneste na miesto kde potrebujete nechajte 15 minut posobit umyte a nakremujte....to je vse ...kupite to napr V KOSICIACH na havnej v predajni kadernickej vo Welle dokonca maju to aj v drogeriach nebojte sa je nas vela s tymto preblemom:-)
prosiiim.....laserova epilacia v ke??ucinna a lacna?ke plus okolie
Ahojte, neviete niekto poradiť, kde sa oplatí ísť na laserovú depiláciu (kvalita, cena)? Najlepšie v BA alebo v NR. Ďakujem
ahojte aj ja by som si chcela zosvetlit chlpky nas hornou pekro a na brusku..citala som ze ten peroxid sa da kupit v lekarni ale predaju ho 14 rocnemu dievcatu?..a tie co maju v dorgerke zaberaju ci su az moc prisilne?
Ahojte holky.Som hrozne rada že existuje takéto forum. Ja mám presne takýto istý problém.Nadmerné ochlpenie.Ale ešte som nebola u žiadneho gynekologa s tým. Ale fakt že je to nepríjemné. Najviac mi prekážajú na zadku, krížok ,bradavkách a brušku. Baby budem rada ak mi dáka dá radu. fakt díkes...pa