Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

baby

no to sa neda nejak presne povedat, ale troska viac ako je normalne,
ja si to uz nepripustam, lebo ako som si vsimla ma to kopa bab, a vypada to, ze je to civilizacna choroba

baby

prave som konecne vyskusala orientalnu epilaciu, dav Vam vediet ako dlho to vydrzi, a ci fakt xplky slabnu a miznu :), sestre zmizli, tak uvidime :)

....

AHOJTE NEWIETE MI PORADIT MAM FUZIKY ALE SU CIERNE STRASNE MI TO WADI AEL ZAS NEJSU AZ TAK CIERNE CHCEM SA TOHO ZBAWIT ALE NEMOZEM IST ESTE NA LEJZROWE OCHLPENIE ALEBO AKO SA TO WOLA:D ....PROSIM POMOZTE MII

very

eliška, mala som podobný problem...uzivam sice hormonalnu anikoncepciu, jej ucinky by sa v tomto mali prijavit az po roku...
ja som si kupila v lekarni výživový doplnok PANTHENOL 40mg a asi po dvoch mesiacoch mi naozaj prestali vypadavat vlasy, menej sa mastia...a posobi to priaznivo aj na rast vlasov, tak odporucam...a je dobre papat zinok a selén:) drzim palce

anitina

no ja ked si odfarbujem chlpky tak mne to dlho nevydrzi..oni potom ako keby dalej rastli a normalne potom maju uz ku korienku zase tmavu farbu ale na vrchu su blond...neviem preco..

mira

Juli, telo vylučuje, čo nechce.
To je pot aj chlpy.
Lepšie ako vyoperovať potné žľazy je nedávať do vnútra to, čo telo potom vyhadzuje.
Myslím, že u teba je to asi nadbytok bielkovín, soľ a voda, možno i ovocie.
Ovocie pre tie studené ruky.
Kým sa nezharmonizuješ, buď rada, že to telo vyhadzuje. Horšie by bolo, keby sa to ukladalo vo vnútri.

juli

awojte..mam taky problem mma dost zarastene ruky..tak som si ich odstranila depilaciou..takym strojcekom su "vytrhane"..za aky cas mi náspet narastu?..budem mat strnisko?..noa le nie o tom som chcela hovorit al o tom ze ja sa asi nadmerne potim niesom obezna ani nic mam 172cm a vazim 54kg..je to v poriadku nie?..a nadmerne sa potom v podpazusi kupila som si rozne kremyz lekarne na nadmerne potenie..ale viete ako to "pomaha"...ked budme dospele chcem si dat odstranit potne zlazy aj ked po 7meciacoh sa opet obnovia..velmi m to trapi...mma studene ruky a mma dosloa"potopu"pod pazuchami..holim si chlpy v podpazusi...a e mi to neprijemne ak mam ladove ruky a som mokra..a vlete tak isto ale niee preto ze su nadmerne horucavy lebo mne horuco nieje je mi niekdy zima a som spotena..velmi ma to trapi co am robit?.salviu som uz pouzila CO MMA ROBIT??????????????????aj ked sa vobec nenamaham lenkludne sedim nestresujem ani nic....a som mokra....nieje to zo stresov ani nic!...zeby ejako prilis produkovali homony vpodpazusi?..ked len pisem na klavesnici po 10minutach sa dotknem alebo pozriem npopazusie a nemozem uverit ze som cele tricko "spotila".zem ho atno do prania hygenu dodrziavam pozivam drahe antiperspiranty aj tu emulziu z lekarne..a nic vobec nic:(..si myslim ze este horsie ak si dam rexonu ze z tej tuhej rexony mi produkuje pot alebo fakt neviem..:(...:(:(prosium odpiste mi!!