Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

gigigi

Ja som vyskusala kalo na nohach mi vyrastla len polovicka chlpov po prvom pouziti ja som stym spokojna a je to lacnejsie ako laser.

kchs

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať, že koľko približne stojí laserová epilácia, keď si chcem dať odstrániť chĺpky na celom tele..

Mati

No napriklad ja si depilujem nohy pomocou elektrickeho strojceka, teda depilatora, a je pravda, ze chlpky su svetlejsie a je ich menej. Ale to musite robit pravidelne:-( lebo vysledky sa dostavia az po mesiacoch... Keby tak slo odstranit aj chlpky pod pupkom...

gumajz

babenky, žiadne spreje, žiadna akupunktúra,homeopatia a podobné veci.jediné čo naozaj zaberie je depilácia laserom, vyjde vas to sice na nejakých pár tisíc ale výsledok bude natrvalo.

shakira

caute,ja si priebezne chlpky vtrhavam pinzetou ked som vo vani, ale raz som to zanedbala a narychlo som sa oholila ziletkou a moj priatel ked ma boskaval tak sa ma opytal ci si holym bradavky, najprv som zamrzla a potom som sa sebavedomo usmiala a povedala ze ano a on ze : I like it :) no nieje uzasny:)))

zuuufala

zeny pocujte neexistuje nieco ako domaci laser? Ak nie dal by sa kupit taky ako maju v tych kozmetickych zariadeniach? Neviete kolko to asi stoji?? dakujem....bola by som ochotna dat tak do 200 000, lebo uz som fakt zufala, popripade by som s tym mohla mozno aj podnikat :))

melinka

Mate niekto skusenosti so sprejom alebo kremom na definitivne odstranenie chlpkov KALO sprej?Pozrite stranku www.helbor.sk si o tom myslite?Myslite ze to ozaj funguje?Dakujem vam za rady