Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
a nechaj posobit 7-15 minut, podla potreby
mirka ja maso vobec nejem akurat tak jogurty, je to u kazdeho individualne,
janka, 6 % peroxid si daj namiesat v lekarni stoji cca 30 korun, a kup si melirovaci prasok stoji cca50 Sk,kupis v kazdej drogerii, zmiesaj v pomere 1:1, mne to vydrzi tak 3 tyzdne, lutujem ze som si pasik na bruxu zacala depilovat, lebo ked to odfarbis, ako by tie xlpky neboli , na slniecku svietia, ale su biele, to je rozdiel ako ked su tmave
Chlpky na bruchu sú mužský druhotný pohlavný znak, ktorý sa tvorí zo stravy, ktorá tieto znaky podporuje, hlavne z mäsa.
Ahoj
aj ja mam problemy s chlpkami...najviac mi vadia na bruchu hlavne v strede brucha mam tmavsi pasik dlhsich chlpkov...skusala som to holit,ale to mi vadi....uvazovala som aj o laisry,ale neviem ci to bude ucinne....chcela by som sa opytat na odfarbenie...kolko percentny peroxid,kde ho zohnat,cenu a ci to bude mat trosku lepsi efekt...vdaka
Skuste www.trvaladepilacia.sk Je to v pohode a ma to skvele vysledky.
Skuste www.trvaladepilacia.sk
Ahoj mam 14 noo este 13 a mam obrovsky problem.Doteraz mi nerobilo problemi obliect si dvojdielne planky alebo tricko s holym pupko.No na zaciatku septembra som si vsimla ze moje brucho sa nejako chlpati. A to je vlastne moj proble. Teraz ho mam chlpatejsie ovela vieác mama mi hovorila ze to prejde ze je to len puberta no sa si nemyslim.Mam strach ze budem chlpata tak ako moj oco prisim poradte. Dakujem
gigi a s kadial si kalo objednavas, pripadne, co ta to vyjde, ja xcem zatial vyskusas Johnson and Johnsonna redukciu rastu chlpkov
gigigi: co je to kalo??