Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

sasenka1623

ahojte som sasa a trapi ma nadmerne ochlpenie na rukach a vcera mi starka poradila ze si ho mam ostrihat ale ked som si ho strihala tak som zastrihla do ruky.uz som presviecala mamu aby som sa mohla oholit na rukach ale ona mi nedovolila.nevie niekto iny sposob odstranovanie chlpov?

baby

presne mas pravdu bubina, treba swa sytm vyrovnat, ma to vela bab, netreba sa nad tym trapit, ja soma j tak presvedcena ze mozno za 5 rokov najdemem sposob, ktorym, sa ansho problemui, zbavime na trvalo :)

bubina

monik325, ja to mam tiež a uz si nerobim z toho hlavu,chlpky okolo bradaviek si trham,s tými na bruchu nic nerobim...
priatela mam a nehanbim sa za to.tiez som mala také stavy ze som bola z toho na nervy,ale nejako ma to uz preslo,tak uz som s tym zmierená

Martin_242

Nadmerné ochlpenie spôsobuje hlavne hormonálna nerovnováha.
Ako tu tak čítam, väčšina prítomných vôbec netrpí nadmerným ochlpením, pre niekoho tu totiž nadmerné ochlpenie znamená, že zarastajú na pre ženu úplne bežných miestach.

bugbi :)

poliewoocka

Mozu za to hormony androgeny,ktore sa vytvaraju v nadoblickach.Sposobuju zvysenie typicky maskulinneho ochlpenia u zien,mastenie pokozky,poruchu jej rohovatenia,nasledne upchavanie mazovovlasovych folikul,a ked posobi bact. propionibacterium acnes,nastava zapalovy proces=acne.

Martin_242

bugbi: Lebo majú z toho neuveriteľnú traumu :)
Bol by som zvedavý, prečo im vadí ochlpenie tela, ale ochlpenie na hlave im nevadí...
Vo vlasoch máte podstatne viac nečistôt, tak si prosím začnite holiť hlavy pekne dohola, nech ste viac sexi :)