Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

aduliena

No to si nemohla spraviť nič horšie, ako si ruky oholiť....
Samozrejme, že je to potom drsné a chĺpky sú hrubšie. Radšej si kúp krém Weet alebo Opilcu a natri si tým ruky, nechaj pôsobiť a zotri, máš potom pokoj na 3-4 týždne. Alebo choď ku kozmetičke a ona ti chĺpky odstráni voskom.

pomoc

Prosím vás pomožte mi trápi ma ochlpenie na nohách aj na zadku a neviem čo s tým mám robiť lebo ked si to oholím chlpky hrubnu a prichádza leto a velmmi sa hambím ukázať sa v plavkách :((( strašne závidím dievčatám čo sa holiť ani nemusia :((

lulinka

ked tu teraz nekto je kto si oholil ruki len po lakti a trochu vysiwe a tam kde si ih oholil tam uz nema chpli a od lakta visie am a je to videt ze to je oohlene co mam stim robi nechcem nosit kratke rukavi lebo sa bojim ze to moja mama zisti a zavbije ma mam 13 rokov

lulinka

help me ahoj noja som urobila to iste ale mam etse len 12 a bojim sa ze mi to mama zisti a nechcem niosit tricka s kratkimi rukavmi neviem teraz co stimm

dada

bobrik22: ked su uz tie chlpky odfarbene, oni aj vyrastaju ?? myslim tie na rukach

Aj ja som citala nieco o tom UHA, no som na pochybach ci to vobec zaberie, pretoze mi nejde do hlavy preco ludia chodia na laser a nekupia si ten sprej ak to tak carovne pomaha

help me :)

ahojte, no mám taky problemik, ked som bola mala som si myslela ze mam vela ochlpene ruky ale nemala som a tak som si ich oholila no ateraz ich mam este viac, hanbim sa nosit tricka s kratkym rukavom....a neviem ako sa toho aspon o polovicu zbavit...a mam 14 rokov pomooc....

mira

Nie som vegetarianka, ale mäso nedoporučujem pre jeho škodlivosť z mnohých dôvodov. Tak isto syry a vajcia. Živoč, bielkoviny nie sú nevyhnutné. Kompletné aminokyseliny dostaneme pri konzumácii strukovín a celozrnných obilnín.
Som zástanca vitalizujúcej stravy ktorá zahŕňa i pestré zastúpenie zelenín a doplnkov ako morské riasy, semienka, kvasené zeleniny a pod. Pri takejto strave po čase chlpy prestanú hustnúť a po dlhšom čase vypadajú úplne.

baby

ved preto, ja tiez nejem maso casto, len vynimocne, takze je to individualne, len to jej asi nevysvetlime:), zivocisne bielkoviny su tiez dolezite