Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
www.body4real.co.uk pozrite co som nasla.....vyzera to celkom dobre :D
nooo este ze ten peroxid pomohol lebo vytrhavat som ich velmi nechcela a bola som si ista ze neskor dorastu a budu hrubsie.... teraz sa toho uz nezbavim ale tak mozem to aspon zjemnit peroxidom a svetle chlpky na bruchu su celkom sexy xixi
a čo tak laserove odstranenie a je to preč navzdy
myslite že by som mal skusit ten peroxid aj na hrud pretože trpim nadmerym ochlpenim v oblasti brucha a hrude a mne sa to hnusi
skus masaznu rukavicu, a pravidelne si kazdy vecer masirovat, pomaha aj zinkova, alebo kalciova mast, pomaha, to, ale musis si to osetrovat kazdy den :)
co mam robit ked mi stale zarastaju chlpky?a ostavaju mi po nich bodky,??
veru veru, peroxid je vyborna vec, ja sa tym xcem podakovat lily, ze mi to poradila :)
len po 2 tyzdnox ty zacnu dorastat tie xlpky, co sisi predtym vytrhavala, vravim podla vlastnyx skusenosti, ale ze ten pocit stopi za to,a tie xlpky su jemnejsie, a vobec mi nevadi, ze ix mam, kedze su biele, skoda, ze sme sa o tomto nedozvedeli skor :)
baby dost dlho som sa trapila s tmavymi chlpkami na bruchu... mala som depky a tak... nemohla som si obliect tricka nad pupok, no ved viete... hoci som nemala nejak velmi vyrazne chlpky,ale aj tak mi to vadilo... raz mi jeden moj priatel povedal, ze ak to pojde takto dalej, tak budem ako on, tak vtedy ma to dostalo... zacala som si ich vytrhavat pinzetou, ale rastli dalej a boli hrubsie a tmavsie.. teraz lutujem, ze som to tak robila... dakujem za ten tip s peroxidom... uz vcera som bola v lekarkni si ho kupit,no mali iba 3%ny, ale namiesali mi 6%ny no musela som si pockat a dnes som si bola kupit melirovaci prasok v drogerke... vsetko dokopy ma vyslo na necelych 110 Sk... no a skusila som si tie chlpky odfarbit... neverila som tomu, ze to pomoze, ale fakt ich odfarbilo a nevidno ich... konecne mozem nosit tricka ake len chcem... boze som stasta, lebo viete s postavou nemam problem a kamosky stale hovorili, ze mam chude brucho a tak ze mozem dovolit obliect hoci co, no nemohla som, ale teraz uz budem =)) konecne... nebudem sa hanbit pred mojim novym priatelom =)... no baby len ten peroxid vam trosku brusko odfarbi... ale len trosicku ono to casom urcite zmizne alebo v lete to opalime=)) tak ja som sa len chcela podakovat... lebo uz som bola zufala
Mimochodom, ochlpenie v podpaží má mimo iného aj termoregulačnú funkciu, takže nieje tak úplne zbytočné, ako sa mnohí nazdávajú.
Tvoj priateľ sa potí rovnako, či je tam oholený, alebo nie, je to len mýtus, potné žľazy pot vylučujú a je im úplne jedno, či je prítomné ochlpenie alebo nie.
No, ja som tiež samozrejme pár krát oholil, ale zvláštne, že som sa necítil lepšie, bude to najskôr tým, že som nenormálny a divný, ale aj takí predsa musia byť...