Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojte baby...
prave som odskusala ten peroxid.. no poviem vam,ze som to tam mala 12 minut a odfarbilo mi to akurat kozu a chlpy ostali take iste.. dufam ze ten biely flak zmizne?? prosim rychlo odpiste
depilačné prostriedky na hrubé pevné čierne chlpky nezaberaju. Mám na mysli opilku alebo weet. Nemá to dostatočný efekt. Ale chcem sa spýtať, či sa oholím alebo použijem depil. strojček, stále nenadobúdam pocit hladkej pokožky. Furt cítim také pichanie. Čo mám spraviť
ahojte, vyskúšala som ten UHA, no niÄŤ moc. Mám chlpatĂ© brucho - nie len pod pupkom, ale ako chlap. Strašne sa za to hanbĂm, tak som to vyskúšala, ale efekt minim. A keby sa jednalo len o brucho. V puberte som experimentovala so sebou, tak som si holila nohy- celĂ©. A teraz mám chlpy takĂ© ÄŤierne a všade, je mi z toho do plaÄŤu. Holenie má efekt 1 deĹ? a depilácia ma strašne bolĂ - aĹľ pri tom plaÄŤem, taká je to bolesĹĄ. Odfarbenie mi nestaÄŤĂ, lebo chlpy to nezastavĂ. Tak som si myslela, ale teraz ÄŤĂtam o tom peroxide - fakt po Ĺ?om chlpky povypadávajĂş? ako to mám pouĹľiĹĄ? alebo mám vyskúšaĹĄ tie antikoncep.tabletky?
MĂ´Ĺľem poprosiĹĄ odpoveÄŹ na andula55@gmail.com
a co spravi ten peroxid v lete?ked sa budem opalovat?myslite,ze to mozem pouzivat?bo mne to brucho najprv zbledne a potom sa farba zjednoti
pomaha cibula aj na rast prs ?? neviete nieco o tom ?
ja som bola s bruskom tri krat na laseri a uz je to paradne:)
mila janka, nie koncentrovanejsi peroxid, v ziadnom pripade nie, ja si to dofarbujem kazdy druhy tyzden, asi 3 mesiace, a vies co Ti poviem, niektore chlpky uz nedorastaju, niektore hej, myslim, ze raz dorastat prestanu, spolieham sa na to :)
AHOJ....ja som s tym mala tiez problem...najviac ma trapilo chlapte brucho....potom som skusila peroxid...parada fakt..ale to co som si pred tym holila,tak mam teraz cierne korienky....neda sa s tym nieco robit?odfarbovala som 6% peroxidom....mam skusit vyssiu koncentraciu alebo to musim len stale dofarbovat?
Toto bolo pre Lulinku....
Ale takisto aj ty, "pomoc" môžeš ten krém skúsiť na nohy...