Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
Žasnem, ake peniaze dávajú ľudia na takéto veci. Ochlpenie je vylučovanie nadbytku bielkovín z tela, u niekoho nadbytku potravy vôbec. Je pravda, že i pri znížení bielkovín vypadanie ochlpenia trvá nejakú dobu, ale v každom prípade sa skôr oplatí, pretože prináša zlepšenie i ďalších problémov.
No ja som tam najprv nic nedala a stalo sa to ze skor ako mi to vybielilo chlpky, to zaschlo...a niektore chlpky ostali cierne.
ahojte, niekde sa tu spominal UHA spray- u nas sa predava na www.uha.sk, 1 fl za 3.500,-Sk.
Chcem ho skusit, ale nie za taku cenu, tak som si ho objednala priamo z USA, cez ich stranku: www.shavenomore.com- 4 fl za 140 USD, postovne stalo cca 30 USD, co je spolu okolo 3500,-Sk. Maly problem nastal len v tom, ze to slo cez colnicu a colne poplatky vysli na 1100 sk. Ale aj napriek tomu, je cena 4600 sk za 4 fl neporovnatelna s tym, za co sa predava tu. ked vyskusam, budem informovat:)))
a naco sa to ma obtocit alobalom? mne to slo aj bez toho,... v com ten alobal tam pomoze?
dada: no aj v starsich prispevkoch to uz pisali baby...Kup si v lekarni 6% peroxid a melirovy prasok. Len odporucam potom ked to nanesies na ruky,obtocit to sackom alebo foliou na tych par minut co to budes mat. Mne to pomohlo :D
no co sa tyka toho lasera urcite by som sla no myslim ze je to aj pekne drahe a mam iba 14. Hrozne ma trapi tmave ochlpenie na rukach neviem ci si ho mam epilovat alebo som pocula o odfarbovani peroxidom. mohol by mi niekto poradit ??
lesanka úplný súhlas,nič iné nepomohlo za celé roky až laser,vrelo odporúčam
ahoj.Može mi niekto poradiť,ako si odstraňovať chlpky.Vždy,keď sa oholím,na druhý deň ich mám zas.Skúšala som aj depilovanie,ale to mi nerobí dobre.Tak ako ich mám odstrániť,aby to bolo čo najefktnejšie.
Sasenka, myslim ze strihanim ti budu rast este viac...Ak ich mas tmave, odfarbi s peroxidom, ja som to tak urobila a som spokojna:D