Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

gumajz

monik325 čo sa stresuješ?neboj, záleží od množstva chlpkov ktoré tam máš,možno ti budú stačiť 2-3 sedeniaa chlpky budu navždy preč.

monik325

ahojte mam taky problem mam chlpky na bruchu a v okolí bradaviek strasne sa trapim mam psychicku traumu poviete mi kto uz bol na tom lasery ? mate to odstranene na stalo? som zufala priatela som este nemala, mam z toho depresie a bojim sa ze ostanem psychicky chora co mam robit? prosim pomozte

antichlp

dolcegabana: som ti napisala na icq neviem ci si uz bola prihlasena...
tu ihlu mamka kupila cca pred 10 rokmi, niekde v KE oni to distribuovali z USA, potom si do toho objednavala ihly cez lekaren no po nejakom case to uz ani oni neobjednavali tak to nejak padlo. A pred nedavnom som len tak pozerala ci nenajdem nieco o tom na nete a nasla som , ze to predvaju na ebay, len neviem ako na to a zhanam niekoho kto mi s tym pomoze. Nieje to ani draho, co sa dost cudujem. Su tam na to rozne stranky aj reakcie ludi, myslim ze pozitivne ak som to dobre prelozila :D nakolko moja anglictina nieje na vysokej urovni. Inak to je jedina vec o ktorej viem ze je ucinna a este aj laser, ale ten je velmi drahy a je to aj casovo narocne stale chodit do nejakeho centra davat sa odchlpovat :))

dolcebanana

antichlp: ahojky, inak napísala som tam mail , som teda zvedava čo odpíšu a či tento laser je totožný s tým na linku ak áno kúpim si ho a potom napíšem čo a ako , dúfam , že to bude fungovať teda , pretože bola som na laseri už 2x a nič moc , ale je to aj moja chyba som dosť vyťažená a nemám čas stíhať termíny , vždy mi do toho kadečo príde inak ak by si chcela popísať niečo dám ti na mňa icq čislo som na ňom celý deň skoro 423-591-282 a kde si zohnala tu depilačnu ihlu , lebo chcem oskušať všetko, veď nádej umiera posledná xi

dolcebanana

chcem si kupiť laserový prístroj z anglicka pleace máte s ním niekto nejaké skúsenosti v Anglicku stojí cca 8000,-Sk , česi ho predávajú asi tak cca 32 000,-Sk www.body4real.co.uk

antichlp

ahojte baby, nechcete si to niektora so mnou obkednat z ebay? Ja nemam ziadne skusenosti s takymto objednavanim. Nie je to ani drahe a je to ucinne. Je to elek. ihla.