Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
www.trademe.co.nz tak este raz :D :D
-odkaz odstránený- tak este raz tu davam link :)) tato masinka fakt funguje....je to ihla a mam to odskusane :)
no sak ani ja :D ... preto som chcela pocut vas nazor :)) ... tak dik no ...
cumil si fakt ftipny...
antixlp ani ja tomu neverim
zuzka: ta stranka sa mi nezda nejaka doveryhodna....ani neuviedli nazov firmy, ziadna fotka ...no neviem
skus navrhnut tvojmu kamosovi, aby ti tie chlpy vytrhaval po jednom zubami.mozno prestanu rast. hi-hi...
ja pouzivam orientalnu epilacoiu 2 mesiac, a chlpky nad hornou perou su skoro fuc, na brade su o 60 percent menej.a na nohach tiez .ide o to ze je to skra zdlhavy proces, ale zatial najlepsie, co som vyskusala, a samozrejme peroxid
Zdravim :) nejak ma tiež momentalne chytila predstava že som nadmerne ochlpená a musím s tým niečo robiť ... tak som prešla niekoľko stránok na nete a našla som niečo čo by sa mohlo hodiť prave ženam ktore chodia na tie laserove ...(neviem čo) www.homelaser.szm.sk najdete tu ponuku na nejaku domaci laser ... je celkom drahy .. alebo povedzme na rovinu 10000 ale ono to je v podstate vasich 5 sedeni v tom centre ... neviem no ... nemam s tym nijaku skusenost ... ale ak by niekto mal celkom by potesil nejaky mail v ktorom by ste mi povedali svoj nazor ... ďakujem :))
halo nieje tu niekto kto ma skusenosti s objednavanim cez ebay? a vie dobre anglicky? :D preto ze si chcem objednat toto -odkaz odstránený-
:)) uz sa na to tesiiiiim :)))
posuva