Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
Dobrý, no dnes som si chcela kupit ten peroxid ale mali iba 3%ny povedali ze treba recept na 6%. Mam ist za lekarkou? budu zbytocne otazky..
ahoj dolcegabana, s tou ihlou ak to budes distribuovat aj na SVK, pridam sa k prvym zakaznikom, daj vediet ak sa do toho pustis
potom sa nam ozvi ako to s tym odchlpovanim dopadlo :))
dolcegabana: Ahojky to som ja Anka :) Konecne si aspon tu napisala. Ja som ti uz viackrat pisala na icq, ale neodpovedala si. Ked ti pride ihla daj vediet. Ja ju na 100% vezmem :) Ved na to cakam uz taku dlhu dobuuuuu. Juj a keby ten ôaser fungoval aj ten vezmem. To by bolo este lepsie ako ihla, lebo by to islo rychlejsie. Odpovedz prosim. Pa :)
nad kozmetickou som uz velakrat uvazovala, len sa strasne hanbim ukazat sa tam ako chlpata opica. Na to mi chyba sebavedomie.
Zinkova mast pôsobi proti zarastaniu chlpkov? lebo s tym mam problem aj ja, ale na nohach. Zvykne sa mi to zapalit, pritom pouzivam pri sprchovani taku masaznu rukavicu, no moc to nepomaha.
baby, dakujem za radu, uz som mudrejsia. Vyskusam to.
Esther, pemzu som uviedla ako priklad, pouziva sa na brusenie strarej koze na nohach presnejsie patach, je to nieco ako smirgel.
Ale to co mam ja, nie je pemza, len som nevedela ako ti to priblizit. Ani to neviem presne nazvat, nieco ako brusny papier, je to vsak z kovu. Objednala som to v katalogu Neckerman. Ta vecicka ma drsny povrch. Snad som ti trochu pomohla.
anka a co to presne je ta pemza, kde si to kupila? mozno to vyraba aj nejaky iny vyrobca v dnešnej dobe...
mila lokaloka a anka, pekne po poriadku
anka,ked si chces odfarbovat chlpky peroxidom, v lekarni si daj namiesat 6 % hydrogenperoxid, spravia Ti to na pockanie v ten den, alebo na dalsi, a v drogerii si kup melirovaci prasok, podla potreby si namiesas prasok s HP v pomere 1:1, nechas posobit, 10-15 minut podla rozsahu ochlpenia, potom dokladne umyjes vodou, natries dobrym telovym mliekom, ja si to aj zapudrujem detskym pudrom, najprv soms tym chodila ku kozmeticke, teraz to zvladam sama, ak chces na prvy raz chod ku kozmeticke,
lokaloka, to Ti zarastaju chlpky, a mas podrazdenu pokozku, kup si v lekarni zinkovu mast, niekedy to sice zmizne, ale vracia sa to pokial si to neosetrujes,pri sprchovani sot o vzdy masiruj sprchovacou hubkou, uvidis ci ti to pomoze
vela zdaru
co sa tyka peroxidu, ked zozeniem 6%, tak uz to len treba naniest? Alebo treba este nieco spravit? Kolko to treba nehat posobit?