Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

booble

kazdy peroxid je velmi nezdravy zasah na pokozku.
akoze ked si na to date peroxid tak to vyzera lepsie? nepytam sa v zlom, len ma to zaujima, ete som neskusala.

ja mam tiez tento problem ale neviem, peroxidom a tymito vecami by som to neriesila asi...

radsej epilujem strojcekom...

michala

peroxid 6%,12% kúpite aj v dm drogerií a melirovací príšok tak isto, nie sú to lekárske produkty, ale kadernícke.

emmmmmaaaa

dolcegabana: ahojky no co uz si skusala ten laser? Je to bolestive? Musis si pred tym oholit chlpky? Daj vediet ako tp funguje. Vsetky sme tu uz strasne nedockaveee :))) Je to pre nas nova nadej

bibi

mam presne rovnaky problem ako vy, ale neviem chemikalie ako peroxid a podobne veci na farbenie neuznavam.
ked to mate sfarbene tak vam to uz akoze nevadii?
sice je pravda ze co sa tyka financii nie kazdy si moze dovolit skusit laser a potobne... ja na to tiez nemam zatial, tak zatial bohuzial bolestne a casto epilujem...
ale pri tychto chemickych veciach by som sa bala ze mi to moze este viac uskodit...

annacudrakova

ahojte zaujimama ten laser ci to naozaj
funguje aj na svetle chlpky a kde sa da
zohnat ozvite sa mi a kolko stoji
dakujem

baby

mile baby, melirovaci prasok, kupis skoro v kazdej drogerii, len sa treba spytta, nie odfarbocaci, ale melirovaci...
a ten 6 % peroxid na recept?, to je hlupost, inac ja som obehala , asi 6 lekarni, kde mi ho bolui ochotny spravit hned, a tam uz chodim stale, takze treba len skusat, ak ste z mensieho mesta je to nevyhoda, a ano samostatny peroxid, nestaci, treba, aj prasok

anka

čaute, na 6% peroxid netreba recept, ja som tiež bola tento tyzden v lekarni a povedali mi, ze maju len 3%, tak som ich poprosila, nech mi namiesaju 6% a nebol s tym ziadny problem. Ale fakt len peroxid na odfarbovanie nestaci, vyskusala som. V drogerii som odfarbovaci prasok nenasla. A prekutrala som ju celu, len som sa hanbila opytat sa predavacky. Tak som vyskusala farbu na vlasy - blond, a chlpky mam odfarbene. Sice asi to neni najzdravsie, no pomohlo to. Ma to nevyhodu, ze mi to vydrzalo 3 dni a teraz uz mam zas pri korienkoch cernotu - ako tie chlpky rastu. Skoda, ze to tak rychlo vyrasta. No ale chcem sa spytat peroxidky na nazov odfarbovacieho prasku, ktory mam zmiesat s peroxidom. Pa