Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
kazdy peroxid je velmi nezdravy zasah na pokozku.
akoze ked si na to date peroxid tak to vyzera lepsie? nepytam sa v zlom, len ma to zaujima, ete som neskusala.
ja mam tiez tento problem ale neviem, peroxidom a tymito vecami by som to neriesila asi...
radsej epilujem strojcekom...
takze mam ostat pri tom 6 % ? :)
12 % je uz velky zasah na pokozku
peroxid 6%,12% kúpite aj v dm drogerií a melirovací príšok tak isto, nie sú to lekárske produkty, ale kadernícke.
ten pareoxid mozem kupit aj 12% nieje prilis silny? Alebo najvhodnejsi je 6%?
dolcegabana: ahojky no co uz si skusala ten laser? Je to bolestive? Musis si pred tym oholit chlpky? Daj vediet ako tp funguje. Vsetky sme tu uz strasne nedockaveee :))) Je to pre nas nova nadej
mam presne rovnaky problem ako vy, ale neviem chemikalie ako peroxid a podobne veci na farbenie neuznavam.
ked to mate sfarbene tak vam to uz akoze nevadii?
sice je pravda ze co sa tyka financii nie kazdy si moze dovolit skusit laser a potobne... ja na to tiez nemam zatial, tak zatial bohuzial bolestne a casto epilujem...
ale pri tychto chemickych veciach by som sa bala ze mi to moze este viac uskodit...
mile baby, melirovaci prasok, kupis skoro v kazdej drogerii, len sa treba spytta, nie odfarbocaci, ale melirovaci...
a ten 6 % peroxid na recept?, to je hlupost, inac ja som obehala , asi 6 lekarni, kde mi ho bolui ochotny spravit hned, a tam uz chodim stale, takze treba len skusat, ak ste z mensieho mesta je to nevyhoda, a ano samostatny peroxid, nestaci, treba, aj prasok
čaute, na 6% peroxid netreba recept, ja som tiež bola tento tyzden v lekarni a povedali mi, ze maju len 3%, tak som ich poprosila, nech mi namiesaju 6% a nebol s tym ziadny problem. Ale fakt len peroxid na odfarbovanie nestaci, vyskusala som. V drogerii som odfarbovaci prasok nenasla. A prekutrala som ju celu, len som sa hanbila opytat sa predavacky. Tak som vyskusala farbu na vlasy - blond, a chlpky mam odfarbene. Sice asi to neni najzdravsie, no pomohlo to. Ma to nevyhodu, ze mi to vydrzalo 3 dni a teraz uz mam zas pri korienkoch cernotu - ako tie chlpky rastu. Skoda, ze to tak rychlo vyrasta. No ale chcem sa spytat peroxidky na nazov odfarbovacieho prasku, ktory mam zmiesat s peroxidom. Pa