Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojte, ja mám tiež tento problém, mam ochlpenie na stehnách, bradavkách, brade a strašne ma to trápi. mam 22, a priznám sa že som ešte nebola u doktora bo sa ho hanbím už aj preto ako vypadám. neviete mi náhodou poradiť dobrého gynekológa v nitre? mam strašný strach, bojím sa že pri týchto mojich problémoch s hormónmi sa dačo deje, bo mi začali vypadávať vlasy asi pred rokom. kožná mi odporučila vodičku Alpicort F a lieky, to mi zabralo, no teraz po roku mi začínajú vypadávať zas. potrebovala by som nájsť toho gynekológa, lebo čo sú u nás tak im moc neverím. Ďakujem
ja mam skúsenosť so zarastaním, mala som chlpky na chrbte, pomocou mamy sme ich vytrhavali pinzetou, ale za par dní boli zasa naspäť, veľmi som sa za to hanbila, mam chlpky aj na brade tie si vytrhavam pinzetou a tiež mam chlpky na hrudníku, tie si zasa holím žiletkou a vydrží to zhruba par dní. s mojim problémom som zašla ku gynekologovi, testy na hormony som mala v poriadku a predpísala mi antikoncepčné tabletky DIANE - chlpky na chrbte zmizli len na brade a hrudníku tak tam sa s nimi ešte trápim, ale počula som, že tie tabletky su super, len ich človek musí používať dlhšie. Viem aky je to pre ženu pocit, keď sa musí holiť aj na takych miestach, kde iné ženy nezarastajú. Bála som sa, že s tymto si priateľa nenájdem, ale už rok a pol žijem s priateľom a moje chlpky si vôbec neuvedomuje. je to super
cavte
ja som si zacala brucho odfarbovat peroxidom...predtym som bola hlupa,holila som si ho....neviem co ma ten peroxid nenapadol skor...brucho mam chlpate cele ale po bokoch su chlpky jemnejsie len v strede je ten pasik dost vyrazny,hlavne pod pupkom...
neskusali ste brucho depilovat?myslim voskom,voskovymi pruzkami....neboli by tie chlpky redsie alebo aspon kratsie?
vdaka za radu
CHLPY-vecna tema...ale jo,zial, je to tak...ze doba diktuje a VSETCI to nasledujeme...aj ja by som sa rada zbavila neziaduceho ochlpenia inak ako holenim a vytrhavanim...ale HORMONY nepustia:-( a k tej DIANE 35 - NEODPORUCAM ... neverim tym klinickym studiam farmaceutickych firiem...kamoska ich uzivala a vyzera to tak, ze aj vdaka tejto HAK...jej diagnostikovali zhubny nador vo veku 30r...ale o tom uz lekari a farmaceuti MLCIA:-( cca 8 rokov dozadu ich CHCELI stiahnut z trhu...ale na to sa uz zabudlo:-(
Ahojte, ja byvam v Novych Zamkoch a otvorili u nas novy laserovy salon, ceny su podla mna prijatelne - nejaka uvadzacia akcia - bikiny 1400,-, podpazusie 1100,-, nohy celkom - (stehna,lytka,priehlavky,prsty na nohach) 7000,-, brucho 1450,-. Ak by ste mali zaujem tak tel. c. je 0904 87 39 17. Poslala by som vam link ale ziadny nie je, mne to poslala kamoska mailom, takze ak by ste si chceli pozriet cennik, dajte vediet poslem na mail.
vajdulka:no toho streda epil to mam aj ja doma....o nicom uplne to je...aj tazko je do toho chlpok dostat..zbytocne vyhodene peniaze
Ahojte všetci. To o tom laseru ma velmi zaujalo. Prosim Ta dolcebanana, daj vediet či to naozaj funguje, či to neni zase nejaky oblb. Raz som si kupila nejaku elektricu ihlu od doktora Stredy z čiech a tiež tam pisali, že to pomaha, a nič. Som fakt zvedava na ten laser. Prachy ku kozmetičke na laser nemam, je to stršne drahe. Prosim Ta, daj vediet či to funguje. Diky. Pa
no baby na to treba vela trpezlivosti a vyskusat , ktora metoda Vam najviac vyhovuje, ved sme predsa kazda ina, keby som peroxid objavila hned, ked som si zacala depilovat stehna, mala by som menej roboty :)
hej, ostaň pri 6%. Ja som ho teda najprv nedočkavo vyskúšala samotný, a štípalo ma to. Tak som sa potom nahnevala a odfarbila som si chlpky farbou na blond vlasy. To mi nespravilo žiadnu nepríjemnú reakciu. Ale s tým peroxidom to ešte vyskúšam.