Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ved prave to, ze neviem, nedistribuje to aj niekto na SVK?, vies nepoznam podmienky internetoveho predaja, a bezhlavo sa do toho pustat nechcem, ale zaujem mam :)
baby no to som rada :)) a vies objednavat cez ebay?? Lebo ja absolutne nie. Keby som vedela tak si to uz davno objednam :)
chlp ja by som aj mala zaujem...
tak co ma niektora zaujem? :)
Ahojte... Chcela by som si objednat ihlu na odstranovanie ochlpenia -odkaz odstránený-, ale neviem vobec ako sa to robi... Nieje tou niekto kto sa v tom vyzna a objedna si to so mnou? :) Inak je to odskusana masinka... Uz som tu niekde spominala, ze moja mamka to mala a je to jedine co funguje verte... za cca 10 rokov od toho co jej to sa to pokazilo, jej chlpy nevyrastli... Len to trosku bolii, ale co zena neurobi kvoli tomu :) Potom sa mi ozvite niekto, kto by mal zaujem. Dakujem :)
ahoj ja mam tiez problem s chlpkami na rukach.Som tmavovlaska a preto mam aj chlpky tmave co mi vzdy strasne vadilo.Skusala som ich odfarbovat ako ste aj vy pisali ale nikdy som to nevydrzala vzdy ma peroxid na rukach strasne palil a svrbel tak som si ich cez leto zacala holit s depilatorom.Sice rastu pomalsie ale aj tak je neskôr vidiet že su oholene.Poradte pls diky pa
Ahojte všetky, ja mám tiež problém s nadmerným ochlpením... celé nohy (= žiletka), ruky a horná pera (depiluje kozmetička voskom, boli to neskutočne, ale už som si zvykla...)no a samozrejme brada a krk - toto som si dala robiť laserom, bola som uz na 5-tich sedeniach a neviem. 1 mesiac po absolvovaní je to celkom v pohode ale po mesiaci mi začnú chlpy rásť ako o život a som tam ako predtým. Za jednu aplikáciu vysolím 3000,- sk....Teraz, koncom októbra idem na vyšetrenie do Ľubochne, tak som zvedavá, čo mi povedia... Som zhrozená čo čítam o diane, ja som ju brala niekoľko rokov a teraz mam takéto problémy a to nehovorím o pokusoch otehotnieť...
Ahojte.
Keď čítam tieto príspevky o nadmernom ochlpení, prepadáva ma panika. Ja osobne takéto problémy nemám, ale veľmi sa bojím o svoju 5,5 ročnú dcérku. Katka je taký tmavší typ a má na nohách tmavé a dosť husté ochlpenie. Takisto aj ručičky a badám že jej už tmavnú chĺpky aj nad hornou perou. Poraďte mi niekto či ísť na endokrynologiu alebo čo robiť. Keď porovnávam moju dcéru s jej rovesníčkami, tak je rozdieľ dosť veľký v tomto smere. Ďakujem