Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojte, mozte mi niekdo poradit? tiez trpim nadmernym ochlpenim...chlpky nad hornou perou si depilujem tak isto ako ruky. Sem tam sa odvazim aj na nohy ale to je pre mna hotove sebatryznenie lebo chlpky mam az priliz hrube a huste. O oblasti bikin sa mi neoplati ani vyjadrovat lebo tu si holim a vzdy skoncim zo zapalenymi pupacikmi. No jednu vec sa mi este poriadne nepodarilo vyriesit a preto potrebujem radu od skusenejsich a to je ze ako si odstranujete chlpky v oblasti anal. otvoru, to je moja najviac zahambujuca partia lebo holit si to nechcem aby som nemala este vacsie strnisko ako uz mam...Nejake napady? Ako nato?
ludia..co s tym peroxidom??janeviem co mam robit a ktomu problematiská plet..poradtte mi..dik za odpovede
tak co najde sa tu niekto kto si to so mnou objedna? :)
viem ze robit to po jednom chlpe nie je ziadna vyhra, ale myslim, ze to stoji za to. Ja by som sa na to nedala keby soom nevedela ci to funguje. Ale viem ze to funguje. Moja mamka to pouzivala cca pred 10 rokmi a stihla si s tym urobit nohy len po kolena, lebo potom jej dosli ihly a nedali sa uz nikde zohnat. A od vtedy jej tam chlpy nerastu :)) Tak ako chcete beby, ja vas do nicoho nenutim, len by som to uz strasne chcela mat, len neviem akym sposobom to objednat.
lenze vies ako ked sa to ma kazdy chlp samostatne sak mna by vystrelo pri tom fakt a ked to ani nebude fungovat poriadne tak taku depku dostanem ze ma to urcite zabije, neviem ci mam vobec robit si nejake nadeje lebo potom fakt ak by to nepomohlo ... :( :( :(
pocujte ta ihla je velmi tenka, vraj je to v pohode... co by clovek neurobil aby sa zbavil chlpov :D inak to nie je ani drahe....myslim ze na ebay max. 2000 Sk to stoji :) bolo by dobre keby sa toho niekto chytol, kto v tom vie chodit :)
pocujte baby - ja som tiez z tejto grupy nazvime to - a ta ihla, ale sak to musi boliet nie? ja newiem ci by som sa nato dala ja uz aj depilaciu alebo vosk znasam len tak tak...
Avantasia: tato ihla One Touch funguje na takej baze, ze si tu tenucku ihlu musis pichnut presne do korienka chlpu, kde vysle nejaky elektricky impulz a ked sa trafis, chlp ti uz nikde nenarastie, je to odskusane :)
a je to ozaj ucinne?nebude to vyhodenie penazi?
baby: no kedysi to predavali aj na SVK, vtedz si to vlastne aj moja mamka kupila, ale od vtedy sa s tym uz nikdy nestretla. Aj na nete som uz tolkokrat hladala a nic. Je to vlastne americky vyrobok. ALe som rada, ze sa to da aspon objadnat, aj ked neviem ako :( Mohol by sa k nam niekto pridat, nikto kto sa v tom vyzna :))