Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojte baby ja beriem minervu 4 mesiac, teraz mam 7 dnovu pauzu,nepribrala som,ale zvecšili sa mi prsia, inak je to super, prestali padat vlasy,nemastneju mi,a ochlpenie sa zmiernilo,a nad perou mi ho už ani pomaly nevidno. takže moja rada skušajte mne pomaha....
Pokiaľ sú výsledky na endokrinológii a u gynekológa v poriadku, iste by som volila laser. Je to drahá záležitosť, ale účinná aspoň na nejakú dlhšiu dobu. Na druhej strane, ak je niekde ozaj problém, laser nemá význam, zbytočne vyhodíte peniaze (ako ja).
Ahojte mozem vas poprosit o radu mam 18 a zacal som zarastat v okoli bradaviek teda na bradavke . je podla vas normaslne ok si to oholim alebo co stím? prosím o radu ci je dobre si to oholit alebo nie a ked uz ano tak cím ziletkou ? :( vopred dakujem
rodicia? to urcite nie...mamka je hladka ako babatko a otec ma toho o dost menej ako priemerni chlapi. je to nejaka nestastna zhoda nahod. ani stari rodicia nemali tento problem. asolutne nikto tomu nerozumieme. a laser na mna funguje. ja ho odporucam. urcite ano. aspon, ze to
karolinka25: pokiaľ naozaj netrpíš hormonálnou poruchou, všetko to má na svedomí Tvoja DNA, konkrétne rodičia.
A upozorňujem, že laser nieje tak úspešné a už vôbec nie trvalé riešenie, ako sa zdá.
S niektorými vecami sa skrátka musíme naučiť žiť, myslím, že to treba brať tak, že sú aj podstatne horšie veci.
a co robit, ked mam hormony v poriadku, gynekologicke a tiez endokrinologicke vysetrenie nic neodhalilo a cele moje trapenie bolo odklepnute ako dedicna zalezitost. riesenie: laser! ale na cele telo? sak ja nie som paris hilton. len tvar ma doteraz stala 12 000 a este stale nie som v cieli. brala som aj diane35, nic. a sice neviem naco, ked problem v hormonoch nebol. ja uz vobec neviem, ako si s tym mam poradit:(:(:(
Asi Ti moc nepomôžem, ale existujú aj muži, ktorým sa vyholené ženy hnusia a preferujú tie prírodne ochlpené.
Čo sa odstraňovania laserom týka, táto metóda nieje ani náhodou stopercentná, dokonca je v istých prípadoch absolútne neúčinná.
Najúčinejšia je, ak máš veľmi bledú pokožku a čo najtmavšie ochlpenie, ale zo svojich skúseností viem, že ani v tomto prípade to nemusí fungovať.
....skoro som zabudla...pre vas co ste uz vyskusali naozaj vsetko..poculi ste uz o vaniqa kreme (vyhradne na tvar)..princip ucinku spociva v blokovani enzymu potrebneho na rast chlpku..
ahojte vsetky baby co sa trapite ze vasu pokozku o chvilu kompletne pokryje vrstva chlpov ktoru neprenikne slnecny luc...nezufajte hovori sa ze vzdy existuje cesta..ci uz zacnete problem akceptovat alebo ako to bolo aj v mojom pripade riesit..a poviem vam trvalo mi to dobrych par rockov postavit sa tomu zoci voci...ale predsa..pred par mesiacmi ma diagnostikovali s PCO (v anglictine PCOS polycistic ovary syndrome) a s nim spaty hirsutism prekvapujuco hladinu androgenov mam v norme ale glykoprotein ktory tieto hormony viaze a tympadom \"zneskodnuje\" resp. znemoznuje ich ucinok v bunkach (rast chlpov) mam nedostatok...a kedze fyziologicke procesy tela su komplikovanejsie ako si myslime (tych co som este nedoplietla dostatocne a stale citate tak pockejte teraz :) tak by nemalo byt prekvapenim ze jedna vec v tele podmienuje druhu a verte ci nie (dobre dobre uz to skratim :) cely tento proces mi odstartoval Inzulin..stale sa nevie ci inzulinova rezistancia (ktora je s tymto vsetkym spojena) bola podmienena mojim vecnym sa obzieranim alebo genetickym podkladom (ja som vedela ze v tom maju prsty moji rodicia!)takze uz viem preco som v priebehu niekolkych rokov rapidne pribrala a nemohla schudnut..preco som miestami mala tendenciu zjest vsetko co sa hybe.. preco mi vynechavali kramy..a preco v neposlednom rade som sa zacala menit na opicu...vsetko v daka inzulinovej rezistancii..momentalne som na Metformine a ziadnej antikoncepcii..buduci mesiac idem na lasrove odstranovanie ochlpenia takze zostavam pozitivna...a odkaz pre vas vsetky budte pozitivne..bojujte s tym ved kto povedal ze jediny vhodny job pre nas vsetky je v zoo?? Kravina! X