Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
Chcela by som sa opýtať či je vážne pravda, že ked schudnem tak sa chĺpky trošku zriedia lebo som to počula ale neviem či je to vážne pravda ... tak dakujem za odpoved :)
Ahojte..chcela by som sa Vás spýtať, či máte niekto skúsenosti s krémom na spomalenie rastu chĺpkov od firmy Oriflame..ďakujem.. :-)
aj ja mam ten problem nemozem nosit kratke tricka ani sa ist opalovat .Ch cela bi som moj problem odstranit ale neviem co je lepsie odfarbit si brusko alebo si ho mam depilovat
awojte!! dost ma prekwapilo to co tu pisete o DIANE lebo aj ja som ju brala, lenze mne to newydrzalo dlho ....nastastie....tiez mi ju gynekologicky predpisala na uprawenie menstruacie a na nadmerne ochlpenie aj ked powedala ze na to ochlpenie to asi nezaberie.......jedine co sa stalo bolo ze som mala menstruaciu wkuse 30 dni a potom som mala zas neprawidelnu....
K tej depilacii woskowymi pasikmi na bruchu-ja to sem tam robim ale wyzera to dost blbo ked mam w sterde brucha holy pasik a okolo xlpky, aj ked su mensie ako tie w strede.......a najorsie je ze mi rastu uz aj od puka hore nie len dole...
Nad hornou perou si to uz wytrhawam sama, tiez woskowymi pasikmi a na bardu som sa zatial este neodwazila.
o nohach ani nehoworim z nich ma ide na cisto porazit lebo ked si ich idem ddepilowat pasikmi tak jedno balenie (kde ich je 12) mam ledwa na nohy od lytok dole....aj to strasne setrim aby mi to wyslo a musim to zakazdym doholit- aj ked zas musim uznat ze na niektorych miestach mi uz nerastu chlpy wôbec (mam tam take plesinky :D )... no a na stehnach si strasne nerada odstranujem chlpy lebo to po 1. nehorazne boli a po 2. ked si ich oholim zakdzym zarastu a potom mam cele stehna posypane pukmi kotore strasne bolia......a najwiac w zime ked mawam caso zimomriawky......
Teraz mam 17 rokow takze toto cele je kôli pubetre predpokladam....aj ked sice mame to aj w rodine toto nadmerne ochlpenie ale pubertou sa mi to zhorsuje...sice ma utesuju wsetci ze ked puberta prejde skonci aj toto lenze ja sa bojim ze budem doziwotna ,,GORILKA´´ (ked sa tak pozriem na moju tetu a starku :(( )
A INAK DAKUJEM!! WELA Z WAS CO TU PISALI STE MI POMOHLI ..... kiss :)
Po prvé ja tu nič nepropagujem, len som napísala, že sa to dá zohnať aj lacnejšie, vela ludí na rôzných fórach sa sťažujú, že to chcú vyskúšať ale je to príliš drahé..takže tak..Po druhé ja som tento výrobok nikdy neskúšala, takže neviem ako účinkuje a ani sa nezaoberám jeho predajom takže MIER
ak nepojde prvá adresa skuste túto:
www.veglegesszortelenites.hu
Krém na zastavenie rastu chlpov:
www.veglegesszortelenites.hu
Viem to zohnať za cca 1900Sk
ja sa radšej holím , ako to svinstvo cápať do seba