Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

dafne

..a aký to má efekt s tým odfarbovaním chlpkov na tvári, ked každý den o nejaký kúsok narastú...to si ich mám každý den odfarbovať ????...

lucinka l

ahojte ženy.tak trochu som hrabala na nete a nasla som dve staránky ktoré by vam mohli pomocť.sú tu dva krémy na odfarbenie chĺpkov.takze ta prvá je svetzeny.sk kde hladajte krém depilissima crema decolorate ja to krém najma na odfarbenie chlpkov na tvári a ten druha stránka je afucosmetic.com...osobne som sa dostala ku krému jolen ktorý bohuzial nedostanete na slovensku,ale môžete si ho objednať cez internet.som s nim velmi spokojna jeho účinok je pozit. prekvapujúci.chĺpky su prirodzene biele nie žlté.pokúsim sa ho integrovať aj na slovenský trh do lekárni..chystám sa im ho prdviest,tak dúfam,ze to zaberie..držte palce....dám vediet ako to dopadlo...nech mame vyriesené chĺpkove komplexi navzdy...amen...

jaja

kvietokk :) mňa napr. lekárka poslala na endokrinológiu a odtiaľ ma poslali aj na gynekológiu. ale nemáš sa čoho báť, vyšetrenie je v pohode, aj tak tam raz pôjdeš :-)

kvietokk :)

Awojte :) chcela by som sa opýtať, že ked mám problém s nadmerným ochlpením tak ma doktorka vypíše len na endokrinológiu alebo aj ku gynekológovi ? Mám 15 a trošku sa obávam vyšetrenia u gynekológa tak prosím poraďte mi dakujem

jeanuska

nemohol bi mi niekto poradit ci si mam chlpky na rukach oholit alebo odfarbit a neviete co moze spúosobovat to ochlpenie po celom tele mam petnast a neviem co budem robit neskor ked teraz je strasnejstie o mnoho ako ked bolo pred rokom som mala vsetky blond

peggy123

tinusska - nie nebrala som žiadne lieky. tie moje problémy zrejme súvisia s nadbytkom mužských hormónov, ktoré mi zistili asi v 15-stich. a skončilo to až takto.

peggy123

ja mám tiež ten problém, chlpy na celom tele - holím, trhám... čo už narobím. navyše mi vypadávali vlasy, už som plešatá, nosím parochňu. je to hrozné... a to mám len 28 rokov...

jajarina

prosim vas poradte mi neviem sa rozhodnut ci si mam oholit ruky niekedy som si ista tym ze si ich oholim a niekedy ze racej si ich necham racej take ake su

dadka

ahojte...nwera,chcela by som sa ťa opýtať..a ty si diabetička? ja ano ,a tiež ma začali otravovať chlpky ,na tých miestach kde by nemali byť,beriem inzulín a ked som dočítala tvoj príspevok ostala som v šoku