Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
aoojte ja mam taky probleeem mam take jemne tmave ochlpenie na tvarii ,,na liciach!!! :( to neni mozne.,.,,, sopm ale pocul o takom zosvetlovacom kreme depilissima a cem sa len spytat ci sa to da normalne kupit v lekarni
..mňa takisto trápi nadmerné ochlpenie, bola som na vyšetrení u gynekológa, z krvi zistil, že mám veľmi zvýšený mužský pohlavný hormón - testosterón, predpísal mi antikoncepciu a povedal, že to bude trvať MINIMÁLNE 5 - 6 mesiacov, kým tabletky budú testosterón znižovať..lenže to moje ochlpenie, ktoré na tele mám, sa asi len tak nevyparí..je potrebný laser???..neviete niekto odpoveď???..ďakujem veľmi pekne..
lenka28: ak chces napis mi na dilligaf@post.sk. Poradim ti s tym :)
ahojte!som rada,že nie som sama s tym problemom.aj ja mam ochlpenie všade tam,kde by ho žena mat nemala.najviac ma trapi na bruchu.je ich vela,su tmave a hrube.vytrhavam ich strojcekom.ked vyrastaju tak je to moc neprijemne.trva to 1 tyzden a potom zas.zacala som ich trhat podla lunarneho kalendara /uz skusam vselico/,tak vydrzia 2tyzdne.chcela by som otehotniet,ale ta predstava,ze budem chodit na sono a doktor bude hladiet na moje brucho je hrozna.mne samej sa to hnusi.aj v okoli bradaviek mam.o kojeni nemusim ani pisat/viete si to predstavit/pred 4 rokmi som bola na laseri.bolo to drahe a este horsie.uz som zufala.nemozem si dat kratke tricko s vystrihom.co mam este vyskusat?
Ahojte všetci práve som si kúpila depilátor a no viete si predstaviť tu bolesť. Ja len či neviete nejaké triky na to aby to menej bolelo i ked viem pre krásu si treba vytrpieť ale aj tak :DD Ďakujem
lucinka I: chcela by som sa opytat ako sa da nieco integrovvat do lekarni? To moze hocikto? Lebo ja by som tiez nieco take potrebovala integrovat :)
cavte tak uz mi prisla konecne domov ta ihla :) som zvedava na vysledok ... kazdy den s nou odchlpujem ako zmyslov zbavena :)) velmi sa tesim...
lucinka l ozvi sa a daj hned vediet, ako to bude s jolenom, viem o tom kreme ale sama som sa neodvazila objednat si ho z USA, zatial to riesim emulznym peroxidom, ale krem je urcite pohodlnejsie riesenie, ako dlho ti to vydrzi?