Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

jajka001_

hej, vies ale ona s nim zije. jej nestaci skonstatovat, ze je to xxx. ona to musi riesit, usporiadat si to v hlave.

rozumiem ti

dievcence, nema vyznam ho tu rozoberat. je to narcisticky tupec s empatiou buldozera. bodka. nechapem, co moze byt na nom tak uzasne, je to clovek ako kazdy iny. len z masa a kosti. nic viac.

jajka001_

mozno v tom nie je ani ten sex, je to mozno fakt skor o tej zavislosti na pokeci , chate, na potrebe pocut tu pochvalu, obdiv zien

rozumiem ti

on Ta nemal za svoju dlhodobu priatelku, ale za kravu, ktora mu robi sluzku. Otvor oci dievca... Doma full service a ja si mozem robit co chcem. Naozaj ho potrebujes na to, aby ti len nicil zivot a nervy? nehnevaj sa za moju uprimnost, ale to je mi ta potom velmi luto.

Takisto si myslim, ze ak Ti uz sam navrhuje rozchod, tak si uz len trpena.. a davno nie priatelka. A tu mas vysvetlenie na jeho vyrok, ze uz s tebou nie je stastny. Uprimne? Ak by po upozorneni - viacnasobnom urobil mne toto moj priatel... tak ho naucim lietat cez zatvorene dvere. Bez respektu totiz vztah nema zivotnost ziadnu. A tvoj priatel ma voci tebe asi tolko respektu ako kaktus.

jajka001_

tak tomuto o tej fyzickej stranke uz vobec nerozumiem, co riesi, ved tym sa zaoberaju skor zeny...posielaju si fotky s babami? urcite, ze...a tie baby na pokeci..no comment, staci pozriet tie fotky, vyzyvave, viem ze si casto vymienaju aj fotky intimne, je to tam plne uchylov...a stetiek.
posiela fotky inym zenam a chce pocut pochvalu, ze je fešak..ze...
hmm a ked vravis ze vsetci okolo ho vidia ako dokonaleho, krasneho...asi pocuva vela chvaly neustale na seba , a potrebuje to, potrebuje sa neustale sa ubezpecovat ze je pekny

TrapiMaTo

jajka

ano presne tak, mozno aj preto ma to tak velmi trapi, ze jednoducho ked mozme ist von, prejst sa, milovat sa, proste hocico,..on si pise s babami. rano vstane, ani sa neumyje a prve co zapina je pokec (mozno zvyk), posledne pred spanim je pokec.... ja uz davno lezim v posteli, on stale pise a pise.... a ked lezim a pocujem neustaly tukot do klavesnice, tlaci mi to slzy do oci :(( do 2 rana stale vypisuje,.... a ked idem okolo, skryje RP ... to vo mne tiez evokuje pocit nedovery voci nemu....

jajka001_

prestat s tym nechce, povie ze ked ti to vadi, rozidme sa, ale ked sa s nim chces rozist, tak sa vyhraza ze si ublizi..ale neprestane.
ked ste spolu doma, tak tiez takto travi cas, pisanim s babami? miesto toho aby sa bavil s tebou? som myslela ze to robi len ked je sam. takze dava prednost cudzej babe pred tebou, hoci moze byt s tebou.

TrapiMaTo

ozaj a s tym "dokazovanim" - nieco na tom mozno bude pravdy, lebo ked som s nim pisala cez "novy nick" neustale mieril na svoju fyzicku stranku, co by na sebe zmenil,.. aa ... pritom v skutocnosti si pred zrkadlom povie aky je krasny /i ked mozno zo srandy/ ...

TrapiMaTo

rozumiem ti:

ano to mas pravdu tiez som minule citala clanok, ze kondom v niekt. pripadoch neuchrani :-/. A tiez suhlasim s tym, ze sa boji hodit si nieco na krk.... Je to asi tak,.. ktovie, mal len mna ako dlhodobu priatelku, mozno si chce chlapec uzivat... inak to nepochopim