Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

¨2x rozveden

Som presvecena ze kazdy vztach treba pestovat...a hlavne treba vediet co chceme... Mam deti a priznám sa od perfektnej matky mam daleko.
Prezila som toho vela a asi len vdaka tomu ze som nad sebou premyslala a uvedomila si iste skutocnosti.
ten moj druhy ma dostal skoro do cvokhausu.
On sa nielen ze kur..l on to robil s dcerou mojej znamej ktora mala 14r a travievala u nas vikendy a prazdniny.Trvalo to medzi nimi 8 mesiacov.Mala som 26r.a mala som toho fakt dost.
Spatne som sa snazila spominat na obdobie tych 8 mesiacov ako to ze som si nic nevsimla.On tvrdil ze to bola moja chyba ze som si ho nevsimala.Ze som sa starala len o svoj biznis atd. Ich dvoch spajalo ze mala slecna pochopenie,riesil snou problemi..stazoval sa ze ja som neschopna ze nevarim nestiham mat poprate furt len trepem o svojej praci atd..
Ze mala som plakat???
Kokso Keby bol poumyval riad povysaval bola by som stihla viac toho.
A ze praca vedd ta platila vsetko od lizingu po hypoteku..ktora zena dnes donesie do rodiny cca ministrov plat.
Prekvapena sama sebou som pobalila.
Po roku som nasla svojho milacika s ktorym som do dnes ale nieje to dokonale.
Nie som egoista ale mam sa rada a ak mam s niekym zit tak len ak som pre tu svoju polovicku zaujimava.
Laska nesmie len tak vyprchat...nesmie dojst k tomu ze je jeden druhemu ukradnuty.

¨2x rozveden

no kocky co ktomu dodat....
je to tak a inak to nebude,vzdy to zavisi aj tak trocha od povahy nasej polovicky.,, mam na mysli aky su to herci a akej su povahy ci uz mate spolocne potomstvo alebo nieco coho sa nechcu vzdat..napr vasich penazi atd...
Som uz 2x rozvedena,mam 2 ratoleste kazde s inym a vobec ma to nemrzi..Som jedna z mala zien ktore zotrvavaju vo vztahoch kde vymyzne vasen...atd, Ak sa nudim a citim ze som pre partnera uz nie na prvom mieste tak balim a koncim.
Nebolo to tak od zaciatku.
Pri prvom som bola hlupucka asi ako kazda,tehotna unavena zila som v predstavach ake to bude krasne ked sa narodi babo atd...hej no moj prezival asi najkrajsie obdobie nasho vstahu..vyuzil kazdu prilezitost a moznost uspokojit svojho jednookeho hada.. Bola som zaujata sama sebou a pravdu poviem aj som sa tesila ked nezavadzal a nepotreboval obskakovat.Ked som sa dozvedela ako on prezival tehotenstvo..skoro som umrela a automaticky ze plakala somze lubim ho a preco si mi to urobil a bla bla... takto vnimame vsetky a to len preto lebo nas to uraza... ked sa vratime dozadu tak zistime ze nemame spolocne hoby-to pociatocne krasne vzplanutie kedy sa kazdy hrame na nieco co je momentalne trendom uz pomynulo.Skoncime jak sluzky co zbieraju rozhadzane ponozky a uterame dlazku ked tie nase dokonale polky vylezu z vane atd.
Ten druhy bol uplne inej povahy, ale skoncilo to podobne. Teraz zijem s priatelom 3 rok a je to tiez na tej istej ceste.Tretie dieta uz neplanujem urcite..Kazdy z mojich 3 je iny ale u kazdeho sa to ubera tym istym smerom.Neznasam vari len preto lebo ked dojde s prace o 6h ten moj tak sa vrhne na hrnce napcha sa a lahne k telke.spi do osmej potom hodi sprchu a presunie sa do spalne. super Ten 1 chodieval cvicit behat,Druhy bol ze podnikatel furt mal jednania,ten treti je zlaty urobil by pre mna vsetko co mi na ociach vidi,miluje moje deti je az moc velky klidas..no mne vadi ze sa naje a spi..uz sa mu ani sexovat nechce...
Ze mam sa trapit..mam svoju hrdost ...navrhla som mu 2x aby si uvedomilakozije a ak nezacne behat teda nezrat/to prejedanie sposobuje urcite unavu vadsiu ako praca ktoru robi...otupuje to sexualny apetit/ ak sa nezacne hybat tak s nim koncim.

Co vam chcem baby povedat...
Nebudte hlupe uz zajtra vas moze zrazit auto...zite na plno bez predsutkov,,kaslite nato co hovoria iny,, Mate pravo byt milovane,obdivovane.
Spomnite si akoto vsetko zacina...najprv vas ten vas dobija... vratte sa do dobi kedy vam lichotil a vy ste sa citili ako najkrajsie najstastnejsie bytosti... A teraz ste kde??? plne pochybnosti a myslienok ze kde ste urobili chybu... ved manavarene poprate atd... ze sluzobnictvo nezlihalo? ked ste sa spoznavali tak ste mu neprali...

bibi1234

TrapiMaTo- a to dokazes v sebe tak drzat? Dievca, musis sa vzhopit a vyrukovat s tym na neho... ak bude vediet, ako Ti tym ublizil a bude vediet, ze Ty vies, tak sa mozno zmeni... hlavne sa o tom porozpravajte, ved takto sa musis strasne trapit a mozes mi verit, ze dlhodoba psychicka nepohoda sa vzdy odzrkadli na zdravotnom stave!!!!

TrapiMaTo

.. nie, nic som mu zatial nepovedala, popravde sa aj bojim :( neviem preco ten strach, ked mam dokazy :( ...a ci ostavam len preto ze sa bojim ze nenajdem lepsieho,.. ja vobec netusim, ja som skor typ cloveka ktory ak sa raz usadi, tak nic nechce menit, strach z noveho, nepoznaneho ma depta...

bibi1234

TrapiMaTo-bohuzial niektori muzi su take povahy... ja som tiez zila v naivnej predstave, ze muz moze dospiet, spravat sa na svoj vek... ked mal ten moj nejaky ten rok po 3Otke, tak som pochopila, ze niektori muzi nedospeju nikdy:O))) aj si ho so svojimi zisteniami konfrontovala? Neber to v zlom, ale nezostavas s nim len preto, ze sa bojis, ze si lepsieho nenajdes???

TrapiMaTo

ja som strasne zmetena, bojim sa, ze urobim chybu, lebo ho poznam - ako clovek je skvely, aj ako partner, malokto je uz taky, ..ja sa tak strasne bojim,... predsa som uz s nim 4 roky, pozname sa, sme uplne zosuladeni vo vsetkom, mame rovnake plany... a zrazu to vsetko padne :( Ja som typ dievcata, velmi tiche, ani po vonku moc nechodievam, nepijem, nefajcim, len sedim za knihami /cez skolu/, ja mam vazne problem najst si ineho... ale o to by neslo...

Je fakt ze toto tolerovat nechcem, ved cco ak budem slepo s nim a po X rokoch ma odkopne on sam! :( Ja skor chcem verit v to, ze raz dospeje.. a bude si vazit to co ma... ale zase, to bude mozne asi len vtedy, ak sa pouci na vlastnych chybach, a to by som sa s nim musela pre toto rozist....

bibi1234

TrapiMaTo-Tvoj priatel uz zasiel za pomyselnu hranicu... Urcite si krasna, mudra, vazis si samu seba a nebude pre Teba problem najst si partnera, ktory si Ta bude vazit... Prosim Ta, zober sa a najdi si noveho chlapa, ktory si bude citmi k Tebe isty... Ver mi, ze takyto vztah nema cenu a neober sa o moznost spoznat niekoho lepsieho... Roky utekaju tak strasne rychlo a ked sa spamatas v 30tke, vsetci normalni chlapi uz budu zadani a Ty skoncis sama...

TrapiMaTo

..no a este k tomu, ze vraj "nam to neklape" ! :(( tak ja nechapem, bud si to vymysla, alebo to fakt takto citi, neviem,.. ale hadat sa nehadame skoro nikdy, iba pre ten pokec... resp. pre zenske...

TrapiMaTo

..a opet je to tu. Sam vidi ze mi vadi ak si pise na pokeci s babami a este sa uraza, hoci vie ze mam dovod! Podla najnovsich zisteni volal opet jednu cajocku von (videla som), s tym ze ked sa opytala ci ma u neho sancu ak by sla, tak odpovedal ze je to mozne (sucasne na otazku ci si chce najst novu priatelku), a ak sa ho opytala ci lubi este terajsiu /teda mna/ tak odpovedal ze nevie .... :( Vypisoval jej aka je mila, zlata, a potom z nicoho nic, ze prepac som debil, uz ta nebudem volat von, tecu mi slzy.... neviem ci to je divadlo alebo co :( ja uz nevladzem takto,... pokial by som nevedela o tejto veci, tak som neuveritelne s nim stastna, ale toto sa asi tolerovat neda :(

nikki.7

Na toto sa nedá nereagovať.Tak ako ti tupíšu všetky tie ostatné ženy,pripájam sa k nim.Je to úbohý sebavedomý tupec,ktorý potrebuje počúvať sústavne,aký je krásny a najsamlepší na svete.Ja by som takého chlapa pri sebe nezniesla a tebe moja drahá,sa neskutočne čudujem,že si necháš takto udupávať sovje sebavedomie.Naozaj máš nasadené ružové okuliare,alebo je rpoblém ten,že TY ho nechceš opustiť a radšej bude poskakovať ako slúžka a tolerovať mu to.Žiť v domnienke,že ty si tá zlá a on je super a na pokeci hľadá LEN kamarátky.