Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

jajka001_

ona vie, ale kym to skutocne nepochopi, v com to je, tak sa neodputa. ved kolko je takych zien co ostavaju vo vztahu hoci vedia ze to nie je celkom ok. ty to vidis, lebo to vidis zvonka, poznas seba a vies ako by si reagovala. ona v tom vztahu ostava lebo si mysli ze je to ok a ona je ta co robi chybu ked "zbytocne" ziarli. neuvedomuje si svoje prava a svoje moznosti.
keby si mala nejaky problem a napises ho na net a tam ti desat ludi napise len ze: je to debil, rozid sa s nim, to by ti stacilo k tomu aby si sa rozisla s frajerom? asi nie, treba to trochu rozobrat

rozumiem ti

jajka: nemyslim. ona vie, ze to, co si mysli, citi, ze by malo byt je spravne. a takisto vie, ze to co ma teraz sa k tomu ani len zdaleka nepriblizuje. len sa nevie odhodlat odputat sa od toho. ale urobi to.

chyba totiz nie je v prijimaci - teda u nej. ale vo vysielaci. a nebudes predsa uchovavat rozbity kram, lebo je ti nanic. zbytocne zavadzia.

jajka001_

ano presne to si potrebuje usporiadat v hlave. ked si to tu prejdes od zaciatku, tak pisala v tom zmysle, ze ci je vlastne normalna, ked jej to vadi. nestaci povedat ze je to hajzel, treba vysvetlit, ze fakt je a preco.

rozumiem ti

budem zase len uprimna. zakazdym, ked sa pohadate, rozidete, date dohromady ta ma za hus, u ktorej mu vsetko prejde. preto robi, to co robi. je si tebou prilis isty. vie, ze si na nom zavisla. zneuziva to, zneuziva teba.

TrapiMaTo

rozumiem ti

obdivujem tvoju uprimnost, kiezby aj moj si vzal od teba priklad a narovinu povedal pravdu, aj ked krutu, mne osobne toto vobec nevadi.

rozumiem ti

utrapena: neurobi si nic, toho sa neboj. na to sa ma az prilis rad. a na to ma az prilis rad radosti, ktore mu zivot ponuka. baby a sex.

TrapiMaTo

jajka

ano, je to mozno, ze je to len o tej zavislosti na obdive, mne od zaciatku pripadal taky, ze ma rad chvaly. Ked niekto porovnal mna s nim v istej oblasti a zdoraznil ze som v tom lepsia, hned sa hadal, ze jake ma dokazy a pod... proste mam pocit ze chce byt ten najlepsi... ale to je mozno bezna negativna vlastnost cloveka ktoru vsak nemozem tak radikladne riesit. respektujem to, ako aj on respektuje moje chyby. Problem ktory je potrebne riesit je prave ta zavislost na pokeci, na babach a pod.... (hoci to vsetko spolu suvisí)

rozumiem ti

Co si potrebuje usporiadat v hlave? ze jej bez tohto korunovaneho kretena bude tisickrat lepsie? ze ona nic neurobila zle, nie je na nej zle vobec nic? ze si zasluzi dostat uctu a respekt?

dufam, ze to citas, mila TrapiMaTo. a dufam, ze si uvedomujes, ze ak s nim chces ostat do buducnosti, tak si uz teraz hladaj dobreho psychiatra. bude ti ho treba. ved na pokraji zrutenia si uz teraz.. a to len kvoli jednemu vocasu, co sam nevie, co chce.

TrapiMaTo

jajka

ved aj v jeho Pc som nasla fotky tej baby s ktorou sa zrejme vyspal, vobec jej nevadili totalne detailne fotky :( ach a pritom v tom case bola tiez zadana :(((

rozumiem ti

nevadi mi tvoja uprimnost, radsej kruta pravda ako loz. sam sice navrhol rozchod ale ked sme pred 6mes. mali celkom silnu hadku a tiez to navrhol pricom ja som suhlasila, opet to stiahol a vyhrazal sa ze si nieco urobi :( kolotoc