Ahoj "trapimato",
precitala som si celu diskusiu a je mi z toho Tvojho idiota fakt zle. Uplne Ta chapem, ze je Ti zatazko sa s nim rozist, poznam to osobne, ze aj ked vztah neklape na 100%, holka nema odvahu konat..
Podla mna si to vsetko dobre premysli a predstav si seba, ake to bude, ked sa rozidete. Budes to mat velmi tazke. Ja byt Tebou, tak sa asi na to zacnem psychicky pripravovat, vo vztahu zarad neutral, uz mu nerob sluzku, neprejavuj naklonnost a postupne si predstavuj, ze ho uz nelubis. Ked pride skola, odides na intrak a ked Ti zide z oci, lahsie sa Ti s nim rozide. Budes tam mat kamaratky, ktore Ta snad podrzia a ten cas zvladnes lepsie, ako keby si sa s nim rozisla teraz hned z fleku, psychicky sa zrutis, pojdes k starym rodicom, ... Tak si to skor dobre premysli a musis si tearz moja hooodne verit, ze to zvladnes a ze Ta caka bez neho nieco lepsie.
Len tak pre zaujimavost - tiez som zazila ten otrasny pocit zistenia, ze si moja "draha laska" pisala cez pokec s cudzimi babami, nie teda moc casto, ale nie moc mile veci vzhladom na to, ze bol zadany.. Nahodou som sa k tomu dostala a som mu to dala inak zozrat, zatala som svoju hrdost a poriesila som cely debilny azet s tym, ze on ma svoje svedomie, nech si podla neho kona a ze mna to viac netrapi, nech si pise alebo nie (ale to bol zasa iny pripad, ako ten Tvoj, toto keby si jemu povedala, je len rad).. dopadlo to tak, ze som javila fakt totalny nezaujem a nakoniec ho to prestalo bavit casom v priebehu par mesiacov. A uz som sa poucila, uz nic nepreverujem, postavila som sa k tomu tak, ze som si zacala budovat sebavedomie, nasla som si aj ja novych kamaratov, s ktorymi som bola vyslovene kamaratka, vyslovene kamaratsky vztah a ktori mi fakt pomohli v tazkych chvilach. Ten moj sa spamätal, ale ten Tvoj podla toho, ako to vidim, je na nete mozno fakt zavisly. Vykasli sa na neho, aj ked nam sa to tu lahko pise, ale fakt, musis nabrat odvahu, uvidis, ako sa Ti ulavi, bude Ta hriat pocit, ze to TY si to ukoncila a nie si ako chudera, s ktorou sa on rozisiel kvoli nejakej inej (co by mozno casom prislo, nikdy nevies). Drzkaj sa, vela stastia!