Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

nikki.7

Na toto sa nedá nereagovať.Tak ako ti tupíšu všetky tie ostatné ženy,pripájam sa k nim.Je to úbohý sebavedomý tupec,ktorý potrebuje počúvať sústavne,aký je krásny a najsamlepší na svete.Ja by som takého chlapa pri sebe nezniesla a tebe moja drahá,sa neskutočne čudujem,že si necháš takto udupávať sovje sebavedomie.Naozaj máš nasadené ružové okuliare,alebo je rpoblém ten,že TY ho nechceš opustiť a radšej bude poskakovať ako slúžka a tolerovať mu to.Žiť v domnienke,že ty si tá zlá a on je super a na pokeci hľadá LEN kamarátky.

TrapiMaTo

dakujem za prispevky. asi mate pravdu, ja to "nechcem vidiet, ze za mojim chrbtom bali ine baby" ... v tomto ja nemam skusenosti, pretoze predchadzajuci priatelia nic take nerobili, preto ma tato situacia miatne, neviem odkial pokial, snazim sa tolerovat ale pritom nepoznam hranic.. a sucasne uplne zabudam na seba, ze i ja som len clovek, ...

...ach, stale si myslim ze tento uz bude lepsi, tento uz mozno bude ten pravy, neustale sa mi nasledkom skusenosti menia priority, urcujem si aky by mal chlap byt... chcela som chlapa sportovca, ktory by nepil, nefajcil, bol mily a citlivy, inteligentny...a takeho uz mam,... len som zabudla aj na to najdolezitejsie,... a aby si ma vazil natolko, zeby ma nikdy nedokazal nepodviest:(( nuz ..zivot cloveka nauci,...

rosalinda

Ahoj, tak tento príspevok ma fakt zaujal, dala som si tú námahu, že som to prečítala fakt všetko..,a poviem Ti, dievča, ty máš asi ešte nižšie sebavedomie ako ja...
Ako si môžeš nechať toto robiť od takého kreténa? Veď Ťa podvádza, aj Ti to sám v náznakoch povedal.. Musíš byť veľmi naivná a veľmi zaľúbená. Tvoj problém je myslím jednoduchý:

TY NECHCEŠ VIDIEŤ, ŽE ŤA PODVÁDZA.

Hľadáš chyby v sebe? To je pekná blbosť vzhľadom na situáciu. Vieš, to nieje také, že ty si žiarlivá hysterka, a nemáš dôvod. Ty MÁŠ dôvod a poriadny byť na neho taká. On môže byť s tebou, môže byť rád, že ťa má, a namiesto toho? Četuje pred tebou s k*rvami na pokeci.. A robí to len a len preto, lebo si mu to dovolila. Vie, že môže urobiť čokoľvek a ty mu to odpustíš.. a podľa mňa sám ani nevie, či chce s tebou byť..akoby ťa mal iba v zálohe, "istú" a tie ostatné na sex..
Nevidíš to, čo by si mala vidieť! Napr. to s tým kondómom v peňaženke, neviem no, aspoň mne by to bolo nad slnko jasnejšie, že niekde bol, keďže ste sa pohádali, prišiel domov o tretej a kondóm bol fuč..Akože podľa mňa to je jasné, čo robil. A ty riešiš, či ho niekomu "nedal"? To isto nie.

Možno som na Teba krutá, ale je to tak, vidia to tak asi aj viacerí tu, tak by si to mala naozaj zvážiť, či chceš byť s takým človekom, ktorý si ťa neváži a má ťa na ... neviem čo vlastne...sex má inde, ty mu to toleruješ,,a spolu robievate čo? Ale ak Ti to tak vyhovuje, tak prosím. Len mám pocit, že ty si tu nepotrebovala poradiť, lebo vieš, čo máš urobiť,ale neurobíš to. Dôvod? Bojíš sa. Poznám to, ale toto by som si už nenechala, to je príliš aj namňa.

A odpoveď na otázku, čo by si mohla na sebe zmeniť, je: PRIATEĽA!!!

hmmmmmmmmmm

trapi ma to- a s takym muzom si vies predstavit buducnost/ked ti je takychto veciach nevie pobvedat pravdu a taji, co bude ked budete spolu 5-10 alebo viac rokov/tri krat si premysli svoj zivot s nim.vo vztahu ma bt dovera a uprimnost,ak to nemas, kasli na neho a hladaj ,aby ste v spolocnom zivote boli obaja statsni.

moj_nazor

Ahoj "trapimato",
precitala som si celu diskusiu a je mi z toho Tvojho idiota fakt zle. Uplne Ta chapem, ze je Ti zatazko sa s nim rozist, poznam to osobne, ze aj ked vztah neklape na 100%, holka nema odvahu konat..

Podla mna si to vsetko dobre premysli a predstav si seba, ake to bude, ked sa rozidete. Budes to mat velmi tazke. Ja byt Tebou, tak sa asi na to zacnem psychicky pripravovat, vo vztahu zarad neutral, uz mu nerob sluzku, neprejavuj naklonnost a postupne si predstavuj, ze ho uz nelubis. Ked pride skola, odides na intrak a ked Ti zide z oci, lahsie sa Ti s nim rozide. Budes tam mat kamaratky, ktore Ta snad podrzia a ten cas zvladnes lepsie, ako keby si sa s nim rozisla teraz hned z fleku, psychicky sa zrutis, pojdes k starym rodicom, ... Tak si to skor dobre premysli a musis si tearz moja hooodne verit, ze to zvladnes a ze Ta caka bez neho nieco lepsie.

Len tak pre zaujimavost - tiez som zazila ten otrasny pocit zistenia, ze si moja "draha laska" pisala cez pokec s cudzimi babami, nie teda moc casto, ale nie moc mile veci vzhladom na to, ze bol zadany.. Nahodou som sa k tomu dostala a som mu to dala inak zozrat, zatala som svoju hrdost a poriesila som cely debilny azet s tym, ze on ma svoje svedomie, nech si podla neho kona a ze mna to viac netrapi, nech si pise alebo nie (ale to bol zasa iny pripad, ako ten Tvoj, toto keby si jemu povedala, je len rad).. dopadlo to tak, ze som javila fakt totalny nezaujem a nakoniec ho to prestalo bavit casom v priebehu par mesiacov. A uz som sa poucila, uz nic nepreverujem, postavila som sa k tomu tak, ze som si zacala budovat sebavedomie, nasla som si aj ja novych kamaratov, s ktorymi som bola vyslovene kamaratka, vyslovene kamaratsky vztah a ktori mi fakt pomohli v tazkych chvilach. Ten moj sa spamätal, ale ten Tvoj podla toho, ako to vidim, je na nete mozno fakt zavisly. Vykasli sa na neho, aj ked nam sa to tu lahko pise, ale fakt, musis nabrat odvahu, uvidis, ako sa Ti ulavi, bude Ta hriat pocit, ze to TY si to ukoncila a nie si ako chudera, s ktorou sa on rozisiel kvoli nejakej inej (co by mozno casom prislo, nikdy nevies). Drzkaj sa, vela stastia!

zuzu usa

trapimato!!!ako mozes napisat,ze je k tebe ohladuplny???ved za chrbtom vypisuje a bali ine zeny!!pokial by som na isto vedela,ze s nimi flirtuje a bali ich-nebola by uz komunikacia v nasom vztahu nutna-bolo by po vztahu.NIKDY SA NEZMENI! je to suknickara pokial tebe nevadi byt v pozicii domaceho servisu,prosim...ale ten muz s tebou-sorry-vyjebava.

[zruseny12]

TRAPIMATO...podla mojho nazoru tvoj priatel zneuziva toho,ze si mu uz raz ODPUSTILA...
JE SI VEDOMI TOHO,ZE HO MILUJES A AKO UZ TU BOLO NAPISANE DOMA MA VSETKO atd.
PRE TEBA JE TO TIEZ VELMI TAZKE-LEBO HO MILUJES A TAZKO SA TO POTOM RIESI...ALE NETRAP SA KOLI TOMU,ZE NIEKDE NA INTERNETE VYPISUJE -ZE ON NIE JE STASTNY...
JAJKA TO DOBRE NAPISALA...ZE TO JE LEN NAVNADA NA ZENY-DIEVCATA-na toto sa raz dva chytia...
...bola som v podobnej situacii,/len s tym rozdielom,ze ja som uz bola vidata/ty chlapi su uz povahovo take a ked raz nieco chcu tak im v tym nic nezabrani a este doma ma klud a pohodu-tak uz nevie co by od rozkose robil...
nieco podobne som zazila aj ja,ale len s tym rozdielom,ze to nerozkecaval na internete,lebo vtedy este neexistoval,ale na taketo slova dostal mlade dievca 18nast rocne/sice ja som nebola stara mala som 22rokov a male dieta/
...je to na dlhe pisanie/lebo v tom mu pomahala aj matka a podporovala ho v tom/ale presne dostal to dievca na slova aky je nestastny atd.
TAKZE SA TY VOBEC ***NETRAP*** KOLI TOMU,ZE ON NIEKDE VYPISUJE ZE JE NESTASTNY...
JE TO JEHO PROBLEM...TY RADSEJ ZISTI NIECO VIAC A ROZHODNI SA CO BUDE DALEJ...BUDE TO PRE TEBA TAZKE-ALE TERAZ JE TO TIEZ PRE TEBA TAZKE-KED NEVIES NA COM SI...
JA SOM MANZELOVI ODPUSTILA-SLUBOVAL ZE OSTANE S NAMI A DRUHY DEN SA ZASA VALAL S TOU MLADOU...TAK SOM PODALA ZIADOST NA ROZVOD A VYHODILA SOM HO Z BYTU...
ALE KEBY SOM TO BOLA NECHALA TAK -TAK ZASA BY MA BOL PODVADZAL DLHO,KYM BY SOM JA NEBOLA NIECO UROBILA...
JE TO VELMI TAZKE,A HLAVNE KED CLOVEK MILUJE TOHO DRUHEHO,ALE TRAPENIE JE TIEZ VELMI TAZKE A NEZABUDAJ ZE PRIDU AJ DETI...A CO POTOM...
ZELAM TI ABY SI TO VYRIESILA TAK ABY SI BOLA SPOKOJNA...A NEJAK SA TO UROVNALO...

TrapiMaTo

dakujem zienky, dali ste mi mnoho inspiracie nad tym popremyslat. Budem musiet to aj tak riesit, lebo dlhodobo takto nedokazem zit....len si to musim rozlozit a dobre premysliet, vsetok nas spolocny zivot, cas,..hadky,...

rozumiem ti

jajka: neviem, nezvyknem si svoje problemy riesit prostrednictvom netu. ale ak mi 10 z 10 povie, ze to nema vyznam... je to 10 roznych nazorov, a na tom uz asi nieco bude... ludia v podstate prechadzaju uz miliony rokov stale tym istym. menia sa len herci. takze iste situacie su uz prezite milionkrat... je zbytocne nahovarat si, ze moj problem je iny. mozno je v detailoch. ale vo svojej podstate je to stale o tom istom. ma vyznam ostavat s niekym, kto mi nevie dat, co chcem? nema. tak naco sa zbytocne tyrat.