Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

TrapiMaTo

jajka:

no pochybujem ze to myslel aby ju zbalil, ked jej potom neskor pisal ze ku vztahu sa vyjadrovat uz nechce... Hoci uplne vylucit to tiez nemozem.

lost

Tak je tu jedna moznost, skus ho zbalit, ci naozaj je schopny na take stretko ist.. I ked je to uz nebezpecna hra, nie je velmi odporucana a mozno sa len takto hra - tj. nic nechce, len ich taha za nos?

TrapiMaTo

ved zase niesom uplne za sluzku v domacnosti, ked mu najdem ponozky, alebo slipy pri posteli tak mu prikazem aby ich chodil do kosa, neurobim to zanho ja, to teda nie! (uviedla som priklad)...

Deee: ty si to mozno vystihla, co ak uz hlada inu? :( ked stale vysedava online, chatuje a vyhladava nove dievcata, ktore neskor pozyva von? :((( toto jedine sa mi nepaci ale nemozem mu to vziat, lebo v ostatnych veciach je ku mne ohladuplny, .... :(( mam velmi zmiesane pocity :( po tomto odhalení

jajka001_

tak za prve, mozno to bol len taky kec pre babu ktoru chcel zbalit
ak by bol naozaj nespokojny tak by si to videla. mozno mu chyba vo vztahu vzrusenie.
nerob zo seba sluzku, muzi to aj tak neocenia.
ked to prilis klape, muzi sa zacnu nudit. prestan sa tak onho starat, nie si jeho mama. zacni byť trochu mrška.

Deee

na sebe nemen urcite nic...
ak ma doma takyto full servis a napriek tomu je nespokojny a nepovie to priamo, ale zavesi to na siet tak dakujem pekne...neratala by som s nim do buducna...
asi je uz na ceste dalej a hlada dalsiu zastavku...