Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

TrapiMaTo

jajka

vsetky 4 su spolahlive (jedna uz skoro 15 rokov, ostatne su kamosky z internatu, ale velmi si rozumieme a mozem sa na ne plne spolahnut)

TrapiMaTo

Ono mozno som to nevysvetlila presne, my spolu zijeme len 4 mesiace za rok, v ostatny cas studujeme (kazdy zvlast) takze sme na internatoch. To mu v podstate tiez dava volnu ruku. Mam kam ist, sice domov nerada chodim, ale stari rodicia ma vzdy radi prichylia ak mame doma problemy. Toto mi v rozchode nebrani. Skor mozno strach zo samoty, alebo neviem,... nedokazem to sama identifikovat....asi mozno strach, z toho co som zazila z predchadzajuceho vztahu, ze ostala vo mne laska a nedokazala som sa do nikoho zamilovat, az po 3 rokoch (do terajsieho). A len pre zaujimavost ten byvaly by sa teraz rad ku mne vratil, ale do tej istej rieky uz nevkrocim,....

jajka001_

styri dobré kamošky, to je celkom slušné, snad aspon jedna z nich je naozaj spolahliva? nestaci sa postazovat a trpiet dalej...treba riesit
rodinu si bohuzial nevyberame, malokto to ma ruzove.
zijes s priatelom, a nemas v pripade rozchodu kam ist? to ta brzdi v pripade rozchodu?

TrapiMaTo

jajka

mozno mas pravdu, kotvi to aj v rodine, ktoru mam na bode mrazu. Mama ma priatela a financne zije len s nim, ja sa staram o vsetko (o studium a vsetky ostatne veci) z penazi za neboheho otca - co nie je bohvieco, ale snazim sa, viem sa uskromnit. Sestra je moj opak, hraje na dve strany, raz na maminej a raz na mojej, jej takisto nedoverujem. Mam len priatelky, a aj tych nie je vela, lebo ludom moc nedoverujem,...zdoverit sa viem asi len 4 kamaratkam - viac uz nie....

jajka001_

ze on spravi z teba ziarlivku...a co?? nemas niekoho kto ta v zivote podrzi, podpori? sestru, kamosku? vidim ze tvoje sebavedomie je priamo na nom zavisle, tak ako si aj ty zavisla na nom.

TrapiMaTo

sicce,..teraz ma napadlo, pred 2 tyzdnami ked som mu sla do penazenky po ISIC,nosi aj moj so sebou, tak som videla ze ma 2 kondomy, v ten den sme sa kvoli istej veci pohadali (ono to bolo len nedorozumenie) - zmizol prec a prisiel o 3 rano. Na druhy den uz mal len jeden kondom :( . Zdoverila som sa jednemu cloveku; povedal ze to mohol pozicat niekomu! ano aj to je moznee.... fak je, ze niekedy si pripadam ako ziarlivka, niekedy ako totalne naivna zena....

jajka001_

ojka - doveruj ale preveruj plati ako na zaciatku vztahu tak stále...ak by som mala podozrenie ze ma muz podvadza tak mu osobne veci presacujem. ide predsa o zivot. som manzelka, mam pravo si chranit svoje prava a rodinu. ostatne, my pred sebou tajomstva nemame takze kedykolvek mu mozem pozriet do mobilu ako aj on mne.

TrapiMaTo

sice ano, dovod existuje :( ...ale on by aj z takejto situacie dokazal vyvodit zo mna ziarlivku :( a to presvedcenim ze su to len kamaratky! a ja ostanem opet "nemá" lebo nebudem mat uz ziadne zbrane....

ojka

lost, ale ked s niekym je už niekolko rokov, tak myslím, že tam by už mala byť ta dôvera trošku upevnená.... no čo už... s takýmito hrami mám bohužiaľ skúsenosť, no ale toto nie je o mne, to bolo len tak na margo (;
TrapiMaTo musíš sa s ním vážne porozprávať, povedať mu čo máš na srdci a uvidíš ako zareaguje.... internet je totižto fajn vec, ale len odtial potial, všetko má svoje hranice....