Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

jajka001_

ale ty MÁŠ dôvod žiarliť! nie si nejaka hysterka, ktora ziarli uz len preto ze pozdravi na ulici nejaku znamu, ze sa rozprava s kamoškou. on pravidelne bali cudzie zeny a styka sa s nimi!

TrapiMaTo

jajka

je to mozne. Viem vsak jedno,...ze nedokazem zit zivot v neustalom podozreni, co robi, kde a s kym je :((( ked sa dlho neozyva...Nikdy som s tymto problem (s chlapom) nemala a teraz si pripadam ako totalna ziarlivka :((( ...

lost

ojka

Ved "Doveruj, ale preveruj" :D

Dnes je naozaj problem verit komukolvek.. clovek vlastne ani nema na vyber, bud bude verit a schyta uder, alebo neverit a nikoho nemat :D

Ale suhlasim ze je to uz priliz skareda hra :/

jajka001_

a tebe robi to iste co tym ostatnym babam. necha sa lutovat. ked sa s nim chces rozist, vyhraza sa ze si ublizi.

TrapiMaTo

ojka: ano to nie je problem, ak tam ma kamaratky, ktore uz dlhsie pozna, resp. s ktorymi si uz dlhsie pise. To by mi vobec nevadillo,...ale vyhladavat nove dievcata pripada aj mne nemiestne, ak je zadany.... Ak teda skutocne nie je so mnou stastny, mozno je to cesta prostrednictvom ktorej chce stretnut nejaku novu :(

jajka001_

coby si s tym nic nenarobila, sebavedomie sa da pekne budovat. ale tymto co robis si ho len znizujes. su knizky o tom, pokup si nejake...inspiruj sa
ano, nezakazes mu to. musel by sam chciet. tazko ti to vysvetlim ked ty ho vidis v inom svetle... charakterny clovek by to nerobil. do oci ti klame a zneuziva ta.

TrapiMaTo

ano, to sebavedomie mam hlboko pod nulou, viem. S tym zazraky neurobim, taka som sa proste narodila.

To podvadzanie, ano je pravda, ze to nie je len o sexe, neviem ci som skutocne taka naivna ze si myslim, ze "hlada len nove kamaratky" alebo ...

A ked tak premyslam, neviem ako mu to zakazat, moze si kludne vytvorit iny nick o ktorom nebudem vediet a bude robit to iste. Podla mna je unho potrebna zmena v nazeraní na zakladne hodnoty zivota cloveka,...

ojka

keby si písal s kamaratkami, ktoré už roky pozná a stretaval by sa s nimi, to by som ešte brala, ale vyhladavať stale nové a chcieť sa s nimi stretnuť, to mi príde trošku choré....
hm, vyhrážal sa, že si niečo spraví? možno je na to slaboch, možno to myslí vážne,... ale z vlastnej skusenosti, ja by som takéto čosi už ukončila .... aj ked je mily, pozorny a neviem čo ešte..... bude ti určite nejaký čas na figu, poplače/te si,... ale ver mi, o najajú dobu bude určite lepšie tebe i jemu....

jajka001_

ja by som mu ziadne ultimatum nedavala. je to bezcharakterny....ale, nebudem radsej nic hovorit...si slepa laskou.

jajka001_

neskutocne daco....on ta podvadza a teba este trapi ci mu nahodou daco na tebe nevadi. ty mas sebavedomie nie ze na nule, ale hlboko pod nulou. rob so sebou nieco dievca...moja, podvadzanie nie je len sex.