Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

TrapiMaTo

dobre asi uz nemam co riesit, na otazku ci planuje so mnou buducnost odpovedal nie. KOncim teda tuto temu, inak sa to uz asi neda len rozchodom vyriesit :((

TrapiMaTo

..tecu mi slzy, ta socialna siet vie pekne odhalit cloveka. Vraj lutuje ze isiel do takeho vztahu /kedze sme na dialku 450km/, ze uz nema zaujem nic zmenit, ze to proste vzdal, chce sa rozist, najst si novu.... Mozno ze nie je taky zly ako sa na prvy pohlad zda, mozno len potrebuje pri sebe cloveka, ktory mu bude denno denne oporou, partnerom, priatelom :(( len preco to nehal zajst az na 4 roky :(((( Je mi strasne :((( a hanbim sa teraz priznat ze viem o tom co pise na pokeci s tou babou, lebo ta baba som vlastne ja :((((((((

¨2x rozveden

ak chces skusit vas vztach zachranit tak mu nic nehovor,tvar sa ze sa nic nedeje.
Ak chces pokusim sa ti pomoct a budem rada ak sa zapoja aj ostatne kocky,
Prideme na to co mu vadi,co sposobuje problem vo vasom vstahu
Vymyslime strategiu.
TRAPIMATO pisanie si s kockami moze byt len zabijanie uz nudy vo vstahu nie dovodom preco sa vstah narusil.
Kazdy z nas ktory sme zklamany a podvadzany.kladieme si tie iste otazkyze preco..v com je lepsia ako ja atd obvynujeme sa ...lutujeme sa ..sucasne chceme nas vztah udrzat lebo sme natolko citlive ze si nechceme predstavit byt bez toho druheho...alebo rsp.nechceme byt sami... zajtra aj v stredu tu zajdem ak budes reagovat tak mozme nieco poriesit....

¨2x rozveden

trapimato
pises ze akeho by si chcela chlapa...hm
nad tym som ja nikdy nerozmyslala.

-priority by som si skor zadavala pri kupe auta ,ze malo by mat klimu,xenony atd.
nie ci chlap pije fajci...
nic nieje len tak takze ak spoznas osobu v kniznici,zacneterandit pozve ta vonku a date si vino... ???
Ty citas nemyslis ze ten tvoj sa mozno trocha nudi a ze si mu skor ako matka?
Teraz sa honejdem zastavat aletak vseobecne konstatujem.
Moj teraz tiez spi ja som mala chut zadavat inzeraty tak tu sedim...keby som tak robila kazdi vecer tak z pohladu na mna ako tukam do klaves sa mu urcite nepostavy.

¨2x rozveden

Ak mate deti tak viete ze laska vie byt nekonecna a tak by to malo byt aj medzi partnermi.

Pisem stale len o spravani svojich polkach tak aby ste boli v obraze roky podnikam zarabam slusne,staram sa o deti.Milion krat som sa musela smiat aj ked sa mi nechcelo robila som to preto lebo som bola presvedcena ze ich vsetkych zanedbavam...pretvarovala som sa z lasky dokazala som to aj ked som padala z noch.
A co robia chlapy pre nas? nic

TRAPIMATO niesu ani schopny povedat ze sa im nieco nepaci...
TRapiMAto netrap sa ked som si ja nasla a to s 2 detmi ty si najdes tiez.
4 roky neje vela ja som s tym 2 bola 10 rokov.auz doroka som si nasla Dalsieho.
Tiez nechodim medzi ludi.ty citas ja pracujem v zavretej miesnosti. Ten tvoj prin je niekde blizko moznov kniznici..tak tam zajdi.