Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

TrapiMaTo

ano mam orange...

ved i to som rozmyslala ze mi niekto neznamy poslal mailom celu tu konverzaciu,.alebo ze to kamoska. Len ja som typ cestneho cloveka, nedokazem dlho klamat a pravda aj tak raz vyjde na javo :( Ja viem ze to nie je spravne, ale mam zit v predstave ze si neustale hlada nove aj napriek tomu ze som mu vysvetlila ze sa mi to nepaci? Je dost inteligentny na to, aby vedel zhodnotit co sa vo vtahu smie a co nie. Ja som tiez len clovek a potrebujem aby bol ku mne uprimny, a ak nie v priamom rozhovore, tak cestou falosnej komunikacie cez internetovu soc.siet...

nathália09

ak sa bnojíš,tak sa nepriznaj,ale povedz,že si sa to dozvedela od nejakej kamošky.
A ak sa bude vykrúcať,že to nie je pravda,tak,tak mu povedz že nech zaplatí ....teraz neviem ako sa to volá...plus....to stoji nejakych 50 sk??už nepamatam.A tam je dôkaz.Máš orange????

janab

A čo takto sa prestať starať? Občas ho vytoč, že nebudeš ho doma čakať s večerou, ale že si s babami vonku...máš predsa aj svoj život, či nie? Nepripútavaj sa k jednému človeku, a už vôbec nie k partnerovi. Nie je to dobré pre budúcnosť. Ak si hľadá podvedome iné, tak niečo nie je v poriadku. Je to dobrodruh a možno to chce striedať. Ty ak to nevieš akceptovať, tak mu to rovno povedz, bud prestaneš, alebo rozchod..to nie je vzťah založený na dôvere...ak mu nemôžeš dôverovať, tak o čom to je?..a nech sa ti nevyhráža smrťou, neboj sa, on sa má rád a povedz mu, že je to trestné, ak niekto niekoho psychicky vydiera...ty nie si zodpovedná za jeho konanie...ty nie si zodpovedná za to, čo on spraví, alebo nespraví...nedaj sa vydierať..to nie je vzťah na dlhé trate.

TrapiMaTo

... on vie preco mu neverim, minuly rok som mu v PC nasla dokazy o tom ako kazdu babu balil a nahovaral na sex, jedna bola dokonca akoby tou pravou, kvoli ktorej vecer plakal a tuzil po nej, a pod. zapajal tam city. V ten den som sa chcela s nim rozist no vyhrazal sa mi ze si neico urobi a ze potom mam vysvetlovat jeho mamke preco....tento rok ked som ho opet videla na pokeci (cez leto sme spolu kazdy den), som mu povedala ze sa mi to nepaci a ze sam vie preco.... no napriek tomu neprestal, hoci stale videl ze ma to nahnevalo ked osm ho tam videla. Zopar krat som mu aj povedala ze nech si pise s kamaratkami ktore pozna a nech nevyhladava nove, no len sa urazil na to!!! .... Keby prestal s tym pokecom, ja nemam dovod ho skusat, ale takto sam videl ze mu neverim,... a ja si to aj viem priznat :(

brekeke

ja som sa tiez nechcela priznat ze som ho smirovala na pokeci,ale nakoniec som nevydrzala (lebo po mojej otazke ci bol niekedy na sexzoznamke, mi do oci odpovedal, ze nie, ze on take nepotrebuje... hlavne ze tam bol skoro kazdy druhy den)... potom som bola ja ta zla, ktora mu neveri, hrabe sa mu v sukromi, na tie RP si vymyslel nejake padne vyhovorky, ale aj tak ma presviedcal aby som ho nenechala (cize si myslim ze so mnou chcel byt tiez iba dovtedy kym si nenajde inu, aby mu nebolo smutno v posteli)
takze na tvojom mieste sa rozidem v dobrom, s jazykom za zubami, hod to napriklad na tu vzdialenost medzi vami... inak sa zacne v tom rypat, ze preco si mu neverila, preco si to spravila a ty budes z toho este viac nestastna...

TrapiMaTo

zdoverila som sa kamoske, ona tvrdi ze sa nemam priznat ze som s nim takto pisala /pod novym nickom/ :((( ale mna to strasne zoziera, hanbim sa za to.... chcela som sa priznat :(

brekeke

rozhodne rozchod... nieco podobne prezivam momentalne aj ja, takze si viem predstavit co citis... a preto ti prajem vela sil a hlavne pevne nervy...
ten pokec znicil uz velmi vela vztahov, ako tu citam... smutne... :(

ReginaPhalange

TrapiMaTo
Kamosku tak podvadzal priatel. Bol non stop na pokeci. A ked sa ona chcela rozist, nechcel.
Nakoniec ju opustil on. On sa s nou nechcel rozist kym nemal inu....

Ale to nemusi byt tvoj pripad...