Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

suns

v podstate ano... ale stretnutie by bolo nechcem povedat "efektnejšie"... ak vieš ako to myslím.. bol by prekvapený, nevedel by, čo má robiť.. A nechceš povedať, že by na teba začal hučať v kaviarni, rozbijať stoly atď...
Je to riskantné, to určite...
ale vieš aká by mohla byť alternatíva?
Namiesto teba nech ide na stretko tvoja kamarátka, ktorú on nepozná, a keď sa zoznámia, aspoň uvidíš, či jej dá pusu alebo tak.. a po 10 minútach tam prídeš, s tou babou sa dohodneš, nech vtedy odíde, a ty začneš, že to si všetko naplánovala ty atď...

alebo ešte ďalšia verzia...určite - keď si spolu píšete, tak sa ho stále niečo vypytuješ a ty o sebe nič nehovoríš... tak skús začať, že aj ty si nespokojná vo vzťahu, atď.. a jedna možnosť - opíš mu detailne "jeho" on zistí, že tá, s ktorou si píše si ty ... a uvidíš čo spraví.. alebo začni že si nespokojná a že hľadáš takéto alternatívy atď... no a choď na stretnutie s tým, že sa budeš tváriť totálne prekvapene !!! Čiže si bude myslieť, že ty si tiež píšeš, tak, ako on... a potom si to vysvetlíte... (možno mu potom aj priznáš skutočnú pravdu)
asi pozerám príliš veľa seriálov, však? :D
drž sa

TrapiMaTo

suns

dakujem aj za tvoj prispevok, mna to aj napadlo, dotiahnut to do toho stretka /on to uz viac krat navrhoval, ale stale "som sa" na nieco vyhovorila v jej mene/... teraz sme aj tak od seba tych spominanych 400km... no podla mna je to nerealne uz len z toho dovodu, ze on by bol schopny urobit mi tam take divadlo, ze koniec... toho sa strasne bojim netrufla by som si na take,.ale som pressvdcena ze on by na stretko dosiel na 100%....

v podstate to mam to iste ako keby som sa pocas inkriminovanej konverzacie priznala ze som to ja, s tym, ze by mi verejne divadlo nemohol urobit.

suns

TrapiMaTo... vieš o čom to celé je? Ty ho ľúbiš... a ako si písala, že nemáš "zázemie", on ti nahrádza všetku náklonnosť a lásku, domov... podľa mňa je to strach, ktorý ti nedovolí ho opustiť... máš v ňom akúsi istotu, oporu... A on sa zdá ako "nevybúrený" chalan, ktorý chce ešte skúšať nové veci... asi si uvedomil, že vídať 1 telo mu nestačí.. alebo iba tak "blbne" ... niekedy majú chlapi také obdobia... :(
tieto "zákernosti" cez internet poznám aj ja... s priateľom poznáme svoje heslá. On kedysi, keď sme spolu začínali, mi čítal poštu a keď našiel niečo podozrivé, bol 2 dni ticho a správal sa čudne a potom vybuchol...
a to mi iba nejaký debil neznámy poslal takú erotickú poviedku (len tak si ma vyhliadol, alebo spamoval rôzne nicky)... tak sme na ten portál zabudli, pretože to robilo len škodu.. ale našťastie nidky sme ani jeden nemali potrebu písať si s cudzími... (síce ja som to niekedy praktizovala, ale iba občas a nikdy nie sexzoznamku!!! ) ...
tieto sociálne siete sú zradné, a aj keď priateľovi pozerám sms, viem, že nič nenájdem, pretože mu verím...
Tak skús niečo vymyslieť, trebárs si s ním znova píš, pozri ho na rande a objav sa tam ty !!! Úplne ho to zničí.. a konečne budete mať príležitosť si VŠETKO VYDISKUTOVAŤ !!! a v ten večer sa buď úplne rozídete, alebo úplne pripútate k sebe ! veľa šťastia :)

katussska24

veď ja chápem, že je to ťažké, poznám to...ale urobiť by si to naozaj mala...čím som staršia tým viac zisťujem, že chlapov je naozaj viac ako ten náš jeden "vyvolený" a neoplatí sa pre nich trápiť...iba čo žerú nervy a hovno z toho. a ako sa s ním rozísť? kľudne mu pošli aj sms-ku, veď on na teba ohľad tiež neberie, keď si vypisuje s druhými...

vitali

Chapem, ze je to tazke... Ale myslim si, ze sa zbytocne trapis tym, ako sa s nim rozist. Ked on nie je k tebe úprimny, preco by si LEN TY mala byt uprimna. Jednoducho mu vysvetli dovody, preco s nim nechces byt, ak bude mat zaujem. Vsak tie dovody mas a on o tom vie. A nenechaj sa nim zastrasit. Más právo sa s nim rozist, a okrem toho, ak by si to nespravila ty, spravi to on.

TrapiMaTo

nepisala som, ze sa s nim nechcem rozist, ale ze neviem ako to urobit, lebo je to tazke! Ostatne, co som pisala boli vyjadrenia kk uvedenym prispevkom. Mas pravdu -som naivna, resp. som bola.

On sa mi ozyva, ja nie, ja skor len na fcb, nemam moc kreditu na vyvolavanie, zato on ma volne minuty. Ale ked mu napisem sms, tak vtedy neodpise /co komentoval tym, ze on ma pausal len na minuty/.Asi tak,...

katussska24

Mám 1 otázku...kvôli čomu je táto siahodlhá diskusia keď ty to proste nechceš urobiť a nespravíš, nerozídeš sa s ním! Aj keby Ti to tu povedalo milión ľudí, tak ty budeš stále s ním až kým ťa on nepošle do... to si vážne taká naivná..? Keď ti povie že možno chce zmeniť frajerku, tak ti to nedôjde? Proste má ťa len dovtedy, kým si nenájde druhú...Viem že to bolí, ale dokážeš byť s niekým, kto s tebou nechce už byť? On sa ti ináč, ozýva aj sám od seba? Či len keď sa ty jemu ozveš.? A nevadí ti ani, že ťa podviedol už neviem koľkokrát..:( ? Naozaj prestaň byť už naivná.

TrapiMaTo

vitali

praveze on sa tiez snazl a robil pre mna vela, cez psychicku podporu ktoru v rodine nemam, az po mnozstvo darcekom /ktore pre mne nemaju velku hodnotu, lebo nie som zatazena na materialne veci, ale vazim si ich lebo su od neho/. Takisto neustale prechadzky na krasne miesta, obedy..objimanie, milovanie...vsetko je fajn, len v case ked sme na izbe /napr. po obede/ riesi pokec dovtedy, kym niekam nejdeme, resp. nejde on.

doubledog

sme este studenti, o 2 roky koncime II stupen studia, dieta este nie, svadba tiez nie a uz vonkoncom nie po takomto zisteni :(

vitali

To je pekné, ze ty si cestna, a co on? Naco sa trapis tym, ze k nemu cches byt za kazdych okolnosti uprimna a on kasle na to, ci on je uprimny k tebe. Predsa sa mu to musi raz vratit. A preco by si mu mala zdovodnovat preco sa s nim chces rozist? Ved on neberie ziadny ohlad na teba, i ked ti rozumiem, ze nemas srdce klamat. Ale zda sa, ze on nie je ten, kto si zasluzi takeho cloveka, ako si ty. Pisala si, ze je dost inteligentny na to, aby vedel, co sa vo vztahu patri a co nie. A robi nieco pre to? Toto nie je vztah do buducnosti. A urcite mu nehovor o tom tajomstve, ze ho "kontrolujes" na pokeci. To bud elen zbytocne horsie pre teba. Kasli na to aj ked mas vycitky svedomia. Bola by si nakoniec len ty ta, co znicila vztah a co ja viem este co by ti vycital.