"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

- mira

Watermelon, zložité nerafinované sacharidy sú životne dôlečité pre prácu nervového systému a mozgu. Dnes, keď ich mnohí vylúčili z jedálnička, je poznať nárast problémov nervovej sústavy.

Hlavne mozog je citlivý na výkyvy v dodávkach energie, potrebuje stabilný prísun /tuším 2 cal za minútu/ pretože pracuje bez prestávky po celý náš život. Keďže stále nejeme, v tele je systém, ktorý zabezpečuje pre mozog plynulé dodávky energie zo zložitých sacharidov ich postupným rozkladom na glukózu. Pri nárazových dodávkach glukozy z jednoduchých cukrov trpí nielen pankreas, ako to poznajú cukrovkári, ale hlavne mozog. Vnímame to ako výkyvy psychiky, a po čase i niečo horšie.
Zároveň priaznivo pôsobia B vitamíny potrebné pre nervový systém, ktoré sú v obilných obaloch.
Neobrusované polysacharidy v primeranom množstve nezaťažujú tráviaci systém, ako ty píšeš, je to ich práca. /Ako keby si povedala, že nebudeš rozmýšľať, aby si si nezaťažovala mozog/ Naopak posilňujú ho.

prispievatel

lebo fajci, pisal to v inej teme..to som chcel dat len ukazku, ze kto sa tu hada a dava argumenty/nedava, len uraza vlastne/.

prispievatel

hadanka: well-fajciar, co kazdy den jedava maso, vobec sa nehybe a vyznava teoriu:do hrobu ma ist telo zhlupovane
watermelon:zivi sa surovou stravou, zelenina, ovocie, stavy, oriesky

?kto ma vacsiu pravdepodobnost rakoviny a kto dlhovekosti?

žaluď

watermelon:

Tuším sme sa zhodli že živočíšne bielkoviny sú potrebné. Chcel by som ťa vidieť po pol roku na ovocí. Kosť a koža. Čo hovoríš na tatarárk?

Well

watermelon......
Si mi neodpisala na par otazok....
Vidim aspon,ze nemas prehlad a adekvatnu odpoved.

A este co sa tyka prirodnych veci.....skus mi vysvetlit preco je alergia na prirodu,,pel,zeleninu,rozne alergeny a pod"