"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

žaluď

Mozete mi definovat pojem "maso hnije v creve"? V zaludku sa zacinaju vstrebavat cukry, v tenkom creve posobia traviace enzimy, vstrebavju sa aminokyseliny a mineraly, v hrubom creve sa navyse namnozia bakterie a vyrabaju dalsie latky. Kde to maso presne hnije a co sa s nim deje?

watermelon

ludia nie su ani bylinozravce, ved nemame x zaludkov. my sme skratka ovocnozravce. ovocie nam najlepsie travi a doda najrychlejsie energiu, nezatazuje ziadnym sposobom organizmus.

žaluď

rena23:

Bylinožravce majú tráviace baktérie v žalúdku. Ich žalúdok má viac častí. Napríklad: www.volny.cz . Do jednej časti sa dostanú rastliny ktoré pohlcú cez deň. Do ďalšej idú požuté rastliny, ktoré vyvrhnú a žujú večer alebo v noci. Preto sa volajú prežúvavce. V žalúdku sa množia baktérie v rozžutých rastlinách. Vyrábajú kopa "živočíšnych bielkovín" a iných látok.

žaluď

prispievatel:
- Rezaná šunka sa je s chlebom, kapustou, uhorkou, paradajkou... to su rastliny.
- Udena slanina sa je s cibuľou a chlebom. To sú rastliny.
- Knedlo, vepřo, zelo - kopa rastlinnej potravy.
Povedz mi kto je čisté mäso?

žaluď

prispievatel:

- Mäsové výrobky už dnes nie sú veľmi mäsové a obsahujú všelijaký bordel, známe sú "E-čka".
- V minulosti ludia jedli rozne, podla toho aka bola situacia. Na Slovensku sa pred 300 rokmi pestovali uplne ine rastliny. Zemiaky, kukurica... bolo dovezene z Amriky. Domace zvierata zhruba ako dnes.

žaluď

prispievatel:

Ak chceš radiť, naštuduj si organickú chémiu. Či je zdravé mäso alebo zelenina je nesprávny pohľad. Infarkt je dedičná choroba z čias Adama a Evy a vyrieši to len pestrá strava.

prispievatel

zalud, ale ako casto jedavali to maso? Kazdy kto sa trochu vyzna do vyzivy ti povie ze kazdy den ho jest je zle, telo ti zvnutra zhnije. Ako casto jedava maso dnesny clovek? Ranajky-sunka, obed-maso s prilohou, vecera-to co bolo naobed,alebo zasa sunka, salam, slanina, parky..hroza,

Well

prispievatel.......tak sa zaregistruj......mas s tym problem?? Treba ti poradit ako na to??

Ja ti nebudem pisat kto v mojej rodine na aku vec umrel.....
Staroba je proste staroba a prinasa aj chorobu. Pisem o tom,ze sa dozivame vysokeho veku aj napriek tomu,ze jeme velke mnozstvo masa a ziadna rakovna a ani nic podobne nepoznam v rodine. Uz chapes??